הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פיצוי לתושבי רחובות על הפסקת ההופעה בגלל הגשם בסוכות! הזמרת אודיה תופיע ב - 24/11 ב - 2 הופעות בהיכל התרבות לתושבי רחובות בלבד במחיר 19 ש"ח בלבד

האירוע מיועד לתושבי רחובות בלבד. הכניסה תתאפשר רק בהצגת תעודה מזהה המעידה על כך שהאורח תושב רחובות (ספח ת.ז.)

אבי בר
צילום ערן לוי
צילום ערן לוי


עיריית רחובות והחברה העירונית הפיקו בחול המועד סוכות את אירועי החג שהפך למסורת – "שרים בסוכות". במסגרת הפסטיבל עלו והופיעו מיטב האומנים – הזמרת נרקיס, אבנר גדסי, דודו פישר ועוד, כשבעיצומו של הערב השני, דקות ספורות לאחר תחילת הופעתה של הזמרת אודיה, החל לרדת גשם שוטף אשר לא איפשר את המשך המופע מסיבות בטיחותיות.

עם החזרה מחג הסוכות, פעלה החברה העירונית להבאתה בשנית של הזמרת אודיה להופיע ברחובות.

הזמרת אודיה תגיע לשני מופעים ברצף, אשר יתקיימו ביום חמישי ה-24.11, בשעות 19:00//21:00, בהיכל התרבות בעיר, לתושבי רחובות בלבד (בהצגת תעודת זהות / ספח) במחיר סמלי של 19 ₪ לכרטיס.

לתשומת ליבכם האירוע מיועד לתושבי רחובות בלבד. הכניסה תתאפשר רק בהצגת תעודה מזהה המעידה על כך שהאורח תושב רחובות (ספח ת.ז.)



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה