עיריית רחובות חתמה את פסטיבל רוקדים אביב בהענקת תעודת הוקרה לזמר שימי תבורי
ראש העיר רחובות, רחמים מלול: "העיר רחובות, שתרבות היא אחד מעוגניה המרכזיים, חידשה באפריל 2013 את מסורת חגיגות האביב שהיו נהוגות בימיה הראשונים של המושבה. אחרי שנתיים של הפסקה, אנחנו גאים ושמחים לחזור למסורת המשמחת הזו בפארק המייסדים המחודש. שמחתי לראות את ההיענות הגדולה של תושבי רחובות, קטנים כגדולים להגיע ולחגוג איתנו את שמחת האביב".

היום השני והאחרון של פסטיבל המחול והזמר "רוקדים אביב ברחובות": פארק המייסדים מלא מפה לפה.
עיריית רחובות, באמצעות החברה העירונית, חתמה אמש את פסטיבל "רוקדים אביב ברחובות" בפארק המייסדים המתחדש.
אל מול פארק המייסדים שהיה מלא מפה לפה, ראש העיר, רחמים מלול , פתח את מופע הערב יחד עם חבר המועצה מחזיק תיק התרבות, עודד עמרם ובנוכחות סגנים וחברי מועצה נוספים.
יומו השני של הפסטיבל החל עם מופע זמר ומחול על הבמה המרכזית- כתר המזרח. מופע מחווה למיטב להיטי הזמר המזרחי והים תיכוני, דרך המלחינים והכותבים הבולטים שהטביעו את חותמם בתרבות ובזמר הארץ ישראלי, בהשתתפות הזמרים שימי תבורי, הראל מויאל, סגיב כהן, נופר סלמאן ("היורשת"), דנה לפידות והגר נבטי. את המופע מנחה הסטנדאפיסט מיקי גבע. במהלך הופעתו של שימי תבורי הוענקה לו תעודת הוקרה מיוחדת על תרומתו למוזיקה הישראלית.
במסגרת הפסטיבל, שהפך בשנים האחרונות למסורת, הוקמו שני מתחמי הרקדות בפארק לקהל הרחב בין השעות 20:00-17:30 של ריקודים, ריקודי עם מכל הזמנים, סלסה, זומבה, ריקודי הורים וילדים, מחול על גלגלים ועוד. בתום המופעים המרכזיים ההרקדות נמשכות אל תוך הלילה הן בפארק והן באולמות ספורט ברחבי העיר – החל מהשעה 22:00 תתקיים הרקדת נשים בהיכל הספורט אמי"ת , ובשעה 23:00 מוזמנים חובבי הריקוד לאולם הספורט בבי"ס שז"ר ואולם "אוסי וזוהר" בצעדי ריקוד קלילים.
בימוי וניהול אמנותי: שלמה ממן, הפקה אמנותית: ליאת כץ פרחן.
ראש העיר רחובות, רחמים מלול:
"העיר רחובות, שתרבות היא אחד מעוגניה המרכזיים, חידשה באפריל 2013 את מסורת חגיגות האביב שהיו נהוגות בימיה הראשונים של המושבה. אחרי שנתיים של הפסקה, אנחנו גאים ושמחים לחזור למסורת המשמחת הזו בפארק המייסדים המחודש. שמחתי לראות את ההיענות הגדולה של תושבי רחובות, קטנים כגדולים להגיע ולחגוג איתנו את שמחת האביב".
ח"מ ומחזיק תיק התרבות בעירייה, עודד עמרם:
"פסטיבל רוקדים אביב ברחובות הוא אחד מאירועי התרבות הססגוניים והרב גוניים שמתקיימים בעיר ואני שמח שהתאפשר לנו לחזור ולקיים אותו. רבים מתושבי העיר הגיעו לחגוג איתנו את בוא האביב".
מנכ"ל החברה העירונית, אייל פרנקל:
"החברה העירונית שמחה להחזיר את חגיגות האביב הססגוניות לעיר בשלל אירועי תרבות וספורט, וביניהם – פסטיבל המחול והזמר שהפך למסורת - "רוקדים אביב ברחובות". המופעים במסגרת הפסטיבל וגם מתחמי ההרקדות במהלך ימי הפסטיבל הם חגיגה ישראלית של ממש. תודה לכל מי שלקח חלק בהפקה הגדולה והמושקעת הזו. יישר כוח! חג אביב שמח!"
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחפרשת שחיתות חמורה בעיריית מדהלה21.04.22 11:49 תגובה
- אורחבגלל שהם צ׳חצ׳חים?22.04.22 15:58 תגובה
- אורחמה הכוונה צ׳חצ׳חים?23.04.22 01:56 תגובה
- אורחעיר כתומה!! מורידים מסכות!!!! ועושים פסטיבלים!!! הללוייה. עוד שבועיים חוזרים לסגר.ראש עיר בלי יכולת שיפוט עצמאית מה נכון לתושביה.21.04.22 15:23 תגובה
- אורח100% צודק.21.04.22 16:35 תגובה
- אורחהיה ערב מהנה ומגוון תודה לכל המארגנים על ערב כזה בתקופה לא פשוטה21.04.22 17:59 תגובה
- אורחתודה למארגנים המופע היה מהמם כן ירבו מופעים כאלה כייף לגור ברחובות22.04.22 09:02 תגובה
- אורחצ׳חצ׳חים כולכם וגזענים כמו פעם.22.04.22 09:59 תגובה
- אורחאני צ׳חצ׳חים עם כבוד אני22.04.22 17:13 תגובה
- אורחברור לכולם שאתם מנסים לזרוק את האשכנזים מהעיר.24.04.22 11:39 תגובה
- אורחומה עם דודו זר למה הוא לא קיבל תעודה ?23.04.22 09:58 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: