הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

שחקני בימת הנוער ברחובות המשתתפים במחזמר חנוכה "מסביב העולם ב80" יצאו לסיור מיוחד בשוק העירוני, בקניון רחובות ואף רקדו עם התושבים- מצ"ב סרטונים

המחזמר יוצג בהיכל התרבות בין התאריכים 1-6.12.21

חנה קקיאשוילי

בסוף השבוע יצאו חניכי בימת הנוער לסיור מיוחד ברחבי רחובות, לקידום מחזמר חנוכה סביב העולם ב80 יום, שיוצג בחג החנוכה. שחקני ההצגה הגיעו עם התלבושת והפתיעו את תושבי העיר בקניון רחובות, בשוק העירוני ובאולפן השקוף של קול השפלה ופצחו בריקודים עם התושבים.













עיריית רחובות והחברה העירונית יצרו שיתוף פעולה עם מד"א, במטרה להנגיש את בדיקות הקורונה לבאי מחזמר חנוכה "סביב העולם ב-80 יום", ויקימו מתחם בדיקות ייעודי לבאי המחזמר, במבנה בימת הנוער הסמוך להיכל התרבות, עבור ילדים בגילאי 12-3 – ללא עלות. הבדיקות יתקיימו בסטודיו העליון של מתחם בימת הנוער (בגב היכל התרבות), וניתן להירשם לבדיקות מראש ולהבטיח את מקומכם.

כאמור, השנה הוחלט לקיים את אירוע הדגל של בימת הנוער רחובות ולהעלות על בימת בית העם - היכל התרבות העירוני, את מחזמר חנוכה המסורתי, בו לוקחים חלק, בכל שנה, קרוב ל-200 משתתפים מחניכי בימת הנוער. המחזמר שיוצג השנה, מבוסס על יצירתו המפורסמת של ז'ול וורן, "סביב העולם ב-80 יום", והוא נכתב והולחן ע"י המחזאי ירון כפכפי.

המופעים יתקיימו במהלך חופשת חנוכה, בין התאריכים 6-1 בדצמבר, כשההצגה שתתקיים ב-2.12 ב-13:30 תונגש לשפת הסימנים. מתחם הבדיקות של מד"א, בסטודיו העליון של בימת הנוער, הסמוך להיכל התרבות, יחל לפעול כבר ב-30.11.

הכניסה למחזמר תתבצע בהתאם להנחיות התו הירוק (הצגת תו ירוק בתוקף או בדיקת קורונה שלילית שנערכה ע"י גורם רפואי מוסמך עד 24 שעות לפני הכניסה להיכל ותעודה מזהה). עטיית מסכות הינה חובה בכל זמן השהות בהיכל.


"סביב העולם ב-80 יום" - תקציר המחזמר:

בשנת 1872 התערב פיליאס פוג עם חבריו למועדון הרפורמה בלונדון, שהוא יכול להקיף את העולם בשמונים יום. עוד באותו היום הוא יוצא למסע, ומצטרף אליו משרתו האישי החדש, פספרטו. בדרכם הם מצילים נסיכה הודית בשם אאודה, ומצליחים להתחמק מבלשית בריטית המנסה לעצור את פיליאס פוג באשמת שוד בנק. במהלך המסע עוברת החבורה הרפתקאות רבות והמתח עולה – האם יצליח פיליאס פוג לנצח בהתערבות?

אנחנו מזמינים אתכם להצטרף למסע מסביב לעולם בחג החנוכה, שם תקבלו את כל התשובות.

מחזמר, תמלילים, לחנים ועיבודים: ירון כפכפי | בימוי וניהול אמנותי: ז'ק זרביב | ניהול מוזיקלי: מוישל'ה יוסף | כוראוגרפיה: רעות טוויג | תפאורה: מושיק יוסיפוב | עיצוב תלבושות: סבטלנה וישטליוק | איפור ופאות: בר ברק | ניהול הפקה: בת-חן קליין | צוות הפקה: חניכי בימת הנוער | מנהל בימת הנוער רחובות: אילן גרזי


לוח מופעים:

1.12, יום ד': 10:00 | 13:30 | 16:00 | 18:30

2.12, יום ה': 10:00 | 13:30 | 16:00 | 18:30

3.12, יום ו': 10:00 | 12:30

5.12, יום א': 10:00 | 13:30 | 16:00 | 18:30

6.12, יום ב': 10:00 | 13:30 | 16:00 | 18:30

כרטיסים, במחיר 49 ₪ בלבד, לרכישה באתר בית העם >> bit.ly/3ohXyWH

להזמנת בדיקת קורונה >> bit.ly/3n5smdT






להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה