הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

צוותי שמונה בתי ספר ברחובות זכו במיקרוגל ושובר למכונת קפה: חטיבה עליונה אורט, חטיבה עליונה וחט"ב א קציר, שז"ר, בן גוריון, ישיבת בני עקיבא הדרום, ישיבת אמית עמיחי וצוות שובו זכו בתחרות העירונית לעידוד ההתחסנות בקרב הצוותים החינוכיים

שמונת מנהלי בתי הספר המובילים עד כה בשיעור ההתחסנות של הצוותים החינוכיים הגיעו הבוקר אל לשכת ראש העיר, וקיבלו את תעודת ההוקרה והפרס לצוותים – שובר למכונת קפה ולמיקרוגל לחדר המורים

חנה קקיאשוילי

עיריית רחובות, באמצעות אגף החינוך והנוער, יצאה בתחרות מיוחדת המיועדת לצוותים החינוכיים בעיר: תחרות "הצוות המתחסן" . זאת במטרה לעודד את הצוותים החינוכיים בבתי הספר היסודיים והתיכוניים בעיר להתחסן כמה שיותר מהר, על מנת לחזור ללימודים בראש שקט.


לאחר כשלושה שבועות של תחרות, ישנם שמונה בתי ספר יסודיים ועל יסודיים, המובילים בשיעור ההתחסנות. כל אחד מהם זכה במכונת קפה ובמיקרוגל לחדר המורים המשותף. הבוקר הם הוזמנו לקבלת פנים מיוחדת בלשכת ראש העיר, במעמד ראש העיר, רחמים מלול, מנכ"ל העירייה דורון מילברג, מנהלת אגף החינוך אפרת צוקרמן, יחד עם מנהלות המחלקה לבתי ספר יסודיים שרה והב והמחלקה לבתי ספר על-יסודיים, רחל בן יצחק וכן אליהו יוסף, משנה למנהלת האגף וממונה קורונה באגף החינוך.

שמונת בתי הספר המובילים בשיעור ההתחסנות בעיר הם : צוות חט"ע בקרית החינוך אורט, צוות חט"ע בקרית החינוך ע"ש קציר, צוות ביה"ס הממלכתי שז"ר, צוות ביה"ס הממלכתי בן גוריון, צוות ישיבת בני עקיבא הדרום, צוות חט״ב א' בקרית החינוך קציר, צוות ישיבת אמית עמיחי וצוות ביה״ס שובו.

התחרות היא בנוסף למגוון פעולות שבהן נוקטת העירייה על מנת להפוך לעיר מחוסנת ככל שניתן. ביניהן להביא לכמה שיותר מתחסנים מצוותי החינוך בעיר, על מנת לשמור על מערכת חינוך עירונית בטוחה עבורם ועבור התלמידים- שרובם אינם יכולים להתחסן (עד גיל 16) על פי ההנחיות. עד כה דאגו בעיריית רחובות לתת עדיפות בחיסונים לצוותי החינוך בשיתוף פעולה מול הקופות, וכן ערכו עבורם מפגש מיוחד עם מומחים רפואיים על מנת להשיב על שאלות ולהסיר חסמים לחיסונים.



ראש העיר, רחמים מלול:

"ברכות לצוותים החינוכיים המובילים בשיעור ההתחסנות בעיר רחובות! אני שמח לראות שמערכת החינוך לקחה אחריות כדי לקדם את הנושא, וכדי לאפשר חזרה מהירה ובטוחה ככל שניתן לשגרת הלימודים"


ממלא מקום ראש העיר, מחזיק תיק החינוך זוהר בלום:

"עירית רחובות תמשיך לתמוך בבתי הספר בעיר ולהעניק להם מעטפת תומכת, ובמיוחד בשנה מורכבת וקשה כמו זו. אנו מודים להם על כך שהרימו את הכפפה והתחסנו באופן גורף"


מנהלת אגף החינוך, אפרת צוקרמן:

"אגף החינוך והנוער התגייס כדי לתת פתרונות ומענים לבתי הספר כדי לזרז את החזרה לשגרה בטוחה. שמחנו לראות את ההיענות של הצוותים החינוכיים ונמשיך לפעול על מנת להביא לשיעור חיסון של 100% בקרב כל הצוותים בכל העיר"



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה