הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

לרגל יום המעשים הטובים הנהלת רשת חוויות הגיעה לשמח את דיירי הוסטל בית יוסי בנאי ברחובות

במסגרת הפעילות נאפו עוגות, אשר הוגשו במהלך האירוע והתקיים מופע שירים.

חנה קקיאשוילי

מנהלות ומנהלי הרשת קיימו פעילות חווייתית עם דיירי הוסטל קריית משה - בית דיור מוגן לקשישים ניצולי שואה.

לרגל יום המעשים הטובים הגיעו מנהלות ומנהלי רשת חוויות עם המנכ"ל, אלרואי אסרף, להוסטל קריית משה "בית יוסי בנאי", המהווה בית דיור מוגן לקשישים ניצולי שואה, ופתחו בחגיגת פעילויות משותפת עם הדיירים. במסגרת הפעילות נאפו עוגות, אשר הוגשו במהלך האירוע והתקיים מופע שירים.

לארגון הפעילות היו שותפים סמנכ"ל הרשת, גולן ביטון, מנהל מרכז קהילתי גבירול, איתמר הרשקו ומנהלת מרכז הקהילתי שוויץ רחובות החדשה, מירב אהרון, אשר היתה אמונה על אפיית כ-100 עוגות למען הדיירים, אתי מקדסי, מנהלת חוויות אושיות, סיגל לוי בן ישי, מנהלת רשת חוויות בספריות וענת יוסיפוביץ, מנהלת שיווק ופרסום.


יו"ר הרשת, אמיתי כהן:

"יום המעשים הטובים מאפשר לנו לעצור רגע את העשייה המשותפת למען הציבור ולתת את מלוא תשומת הלב לקהילות מיוחדות, להאיר עליהן זרקור וליהנות יחד מהאור והשמחה שהן מפיצות בעיר. בחרנו בהוסטל קריית משה לציון יום המעשים הטובים, כחלק מתפיסת הרשת להעלאת המודעות לאוכלוסיות עם צרכים מיוחדים, ואני מודה למנהלים על הדוגמא האישית וארגון האירוע המשותף".


אלרואי אסרף, מנכ"ל הרשת

שהגיע לחגוג עם הדיירים והמנהלים, ציין כי: "חברה חזקה נמדדת ביכולת לתמוך ולסייע לכלל האוכלוסיות המהוות את המרקם החברתי הכולל ומעבר לכך, להפוך אותן לחלק בלתי נפרד מחיי הקהילה. הנתינה לאחר מעניקה לנותן לא פחות אם לא יותר מאשר למקבל, כך שבאנו לשמח ויצאנו שמחים. אני מודה למנהלים שיזמו וארגנו ולדיירים על יום מרגש זה".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה