הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מכתבים למערכת! אורית צדקה פונה אל מבקרי בתי העלמין ברחובות לשמור ולהחזיר למקום את המשפכים שהוצבו ברחבי בית העלמין במסגרת מיזם להנצחת אחותה בת חן ז"ל שנפטרה בתאונת דרכים

על פי אורית בתקופה האחרונה כאשר הוריה מגיעים אל בית העלמין הם נאלצים להתחיל לאסוף את המשפכים המפוזרים בכל מקום, מאחר והמבקרים לא מחזירים אותם לעמדות.

אורית צדקה

אולם התצוגה ברחובות של סוכות ירושלים יהיה פתוח גם היום חמישי בין השעות 12:00 - 22:00


להלן פנייתה של אורית:

רחובותיים יקרים,
לפני כארבע שנים איבדנו את אחותי בת חן בתאונת דרכים. מאז הורי מנציחים אותה בדרכים שיוכלו לעזור לזולת כי זו הייתה דרכה. אחת מההנצחות הן הקמת עמדות השקייה עם משפכים בבית העלמין ברחובות. עד היום הם התקינו בבית העלמין כ 30 עמדות לשימושכם. אז למה אני מספרת את כל זה אתם שואלים? כיוון שההורים שלי עולים לקבר אחת לשבוע ובמקום להיות בקבר הם עושים סיבוב בבית העלמין לאסוף את המשפכים ולהחזירם למקום. יש לשימושכם כאמור 30 עמדות בבקשה החזירו את המשפכים בסיום השימוש למקומם בכדי שכולם יוכלו להשתמש. בימים אלו שהוספנו עוד עמדות ומשפכים וכרגע יש למעלה מ 40 עמדות לשימושכם.
ועוד בקשה קטנה .. אם העמדה מפריעה לכם במיקומה/ בדרך או מכל סיבה שהיא אז תודיעו לנו ואנו נזיז אותה ( עקרו 3 עמדות ממקומם, 1 מהן נעלמה) .
בברכת שנה טובה ובריאות לכולם, משפחת צדקה






להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה