ביום ראשון 16.2 יתארחו בבית על"ה רחובות נגני הפילהרמונית והסימפונית אשדוד בקונצרט מיוחד שכל הכנסותיו למען פעילות על"ה לאוכלוסיה הבוגרת; עלות: 50 ש"ח לפרטים: 8870*
ניתן לרכוש כרטיסים גם בבית על"ה הנמצא ברחוב השופטים 5

בית על"ה יארח בערב יום ראשון הקרוב (16.2) קונצרט קאמרי שני, מסדרת הקונצרטים שיתקיימו בבית על"ה. שוחרי המוסיקה יוכלו ליהנות מנגינת יצירות משפחת מנדלסון ועוד.
את הקונצרט יובילו נגני הפילהרמונית והסימפונית אשדוד, בהם: רוברט מוזס על הכינור, ורדה גבעתי בקמן על הפסנתר וראובן מוזס על הבסון. בתכנית היצירות שיתנגנו במהלך הערב: פאני מנדלסון – 3 קטעים לפסנתר, פליקס מנדלסון – טריו לפסנתר, כינור וצ'לו (בסון), יוהאן סבסטיאן באך – מתוך הסוויטה השניה לצ'לו (בסון) ועוד.
מוזיקה קאמרית היא מוזיקה קלאסית הכתובה לקבוצה קטנה של כלים שיכלו, באופן מסורתי, לנגן בנוחיות בחדר אירוח בארמון. בנוסף המוסיקה הקאמרית גם ידועה בכינויה "מוזיקה אמנותית", המבוצעת על ידי מספר נגנים קטן עם מבצע אחד לכל תפקיד.
המופע יתקיים ביום ראשון 16.2.20 בשעה 20:00 באולם גלטנר לתרבות
מחיר כרטיס לקונצרט 50 ש"ח.
ההכנסות מהקונצרט יוקצו להמשך פיתוח והרחבת פעילויות על"ה עבור תושביה המבוגרים של העיר רחובות.
ניתן לרכוש כרטיסים במשרדי התרבות בבית על"ה, ברחוב השופטים 5, רחובות ובטלפון 8870* שלוחה 4.
חניתה קאופמן, מנהלת מחלקת התרבות של על"ה:
"זהו קונצרט שני מתוך סדרת קונצרטים ומופעים שאנו מקיימים כאן בבית על"ה. יצרנו סדרה שלמה של מופעים המותאמים לטעמים הרבים והשונים של הקהל שלנו, כך שכל אחד ואחת יכולים למצוא את מופע התרבות שהוא אוהב ומתחבר עוד מבית וליהנות ממנו. אני מזמינה את תושבי העיר המבוגרים להגיע אלינו לבית על"ה ולהכיר את תכנית התרבות העשירה שבנינו במיוחד בשבילכם".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחהכל טוב ויפה אבל מדוע בתמונה הם עושים פוזה של מערבון?13.02.20 03:45 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: