הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

יו"ר חדש לסניף אקי"ם רחובות: אודי בבז'אנוב

אודי בבז'אנוב ( 55), נשוי ואב לשניים. בנו אלירון ( בן 29 ) הוא בעל צרכים מיוחדים – שמתגורר מזה שמונה שנים בהוסטל השומרים ברחובות. אודי מועסק מזה כ-20 שנה בחברת ההייטק אפלייד מטיריאלס, כמהנדס נותן שירות באינטל קריית-גת. הוא כיהן כשנתיים כיו"ר וועד ההורים של מערך הדיור שברחובות, והיה ארבע שנים חבר הנהלה בסניף אקים רחובות. לאחרונה נבחר כיושב ראש סניף אקים שברחובות, במקומו של אבי לנדסמן.

חנה קקיאשוילי


אמש ( ראשון) התקיימה פגישה מיוחדת בלשכת ראש העיר, רחמים מלול: מחזיקת תיק אוכלוסיות מיוחדות, חברת המועצה אורית שרגאי ויושבי ראש סניף אקי"ם- היו"ר היוצא, אבי לנדסמן והיו"ר הנכנס, אודי בבז'אנוב. יחד עם ראש העיר הם נפרדו מלנדסמן וקידמו את פניו של היו"ר החדש, בבז'אנוב.

אודי בבז'אנוב ( 55), נשוי ואב לשניים. בנו אלירון ( בן 29 ) הוא בעל צרכים מיוחדים – שמתגורר מזה שמונה שנים בהוסטל השומרים ברחובות. אודי מועסק מזה כ-20 שנה בחברת ההייטק אפלייד מטיריאלס, כמהנדס נותן שירות באינטל קריית-גת.

הוא כיהן כשנתיים כיו"ר וועד ההורים של מערך הדיור שברחובות, והיה ארבע שנים חבר הנהלה בסניף אקים רחובות. לאחרונה נבחר כיושב ראש סניף אקים שברחובות, במקומו של אבי לנדסמן.


ראש העיר, רחמים מלול:

"יש לנו זכות גדולה להיות עיר ידידותית במיוחד לאוכלוסיות מיוחדות, בזכות האנשים והמתנדבים בעלי מוטיבציה ערכית שעושים עבודה מבורכת עם ילדים ובוגרים עם צרכים מיוחדים בעיר"


חברת המועצה אורית שרגאי:

"אנו מצפים לעבודה משותפת ולעשייה פורייה עם אקי"ם. זהו יתרון משמעותי לקבל את הגיבוי והמנדט לחלום ולעשות למען האוכלוסיות המיוחדות בעיר – אני מודה על כך, מברכת את אודי ומאחלת לו הצלחה רבה"


אבי לנדסמן, היו"ר היוצא של סניף אקי"ם רחובות

הודה לראש העיר, רחמים מלול: "אני מבקש להודות לראש העיר על תמיכתו בפרוייקטים חשובים, ביניהם בניית בית מע"ש החדש וכמובן בית אקי"ם, וכן על כך שיצר תיק מיוחד במועצת העיר, אשר כל כולו מוקדש לעשייה למען אוכלוסיות מיוחדות. אני מאחל לאודי, מחליפי בתפקיד הצלחה רבה"


אודי בבז'אנוב, היו"ר הנכנס:

שיתף אותם בחזונו -להמשיך את העשייה, לגייס יותר מתנדבים ולשתף יותר אוכלוסיות מיוחדות בנעשה בעיר: "אני מודה על המענה החם שהעירייה מציעה לאקי"ם בזכות ראש העיר ואורית - זה לא מובן מאליו. במסגרת הניסיון הרב בשירות שרכשתי בעבודה עם השנים, וכבעל משפחה לילד עם צרכים מיוחדים, כולי תקווה להירתם למען אוכלוסיית המוגבלים ובני משפחתם. נעשה הכל על מנת להמשיך יחד עם כל חברי ההנהלה של סניף אקים והרשות המקומית - לרעיון של שילוב בעלי מוגבלות בקהילה, וכן לייצוג הולם תוך שמירה על זכויותיהם."




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה