הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בסיור שערך יניב מרקוביץ בשכונת אושיות ברחובות, נבחנו על פי בקשת התושבים הקמת גינת כלבים והוספת פחים ברחובות

הסיור נערך יחד עם מנהל האגף ערן יחיא והפעיל החברתי גיא גירחש

חנה קקיאשוילי
צילום: גיא גירחש
צילום: גיא גירחש


ביום שני האחרון הגיעו סגן ראש העיר ומחזיק תיק חזות העיר , יניב מרקוביץ יחד עם מנהל האגף ערן יחיא לסיור בשכונת אושיות. הסיור נערך יחד עם הפעיל החברתי גיא גירחש, שערך להם סיור ברחובות ההסתדרות ואלומות על מנת לבחון את הפתרונות לניקיון השכונה. בסיום סוכם על הצבת פחים נוספים ברחובות. דלצ'נצקי יוסיפו בנוסף דובר על האפשרות להקמת גינת כלבים אותה מבקשים התושבים להקים. מרקוביץ טען כי יבדוק את הנושא ואת השטח בו יהיה ניתן להקים את הגינה, שייתן פתרון לתושבים.

יש לציין כי התושבים פתחו החודש בעצומה בנושא בה כתבו: עם אוכלוסיית בעלי הכלבים ההולכת וגדלה בשכונת אושיות, גם אנחנו רוצים מקום בטוח להוציא את הכלבים שלנו לרוץ חופשי וליהנות בשכונה, למענם, למען בעלי הכלבים ולמען התושבים בשכונה שמעדיפים שהכלבים שלנו יהיו במקום משלהם!

למעבר לעצומה




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה