הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אושר תקציב רשת חוויות ויעמוד על כ – 117 מיליון ₪. בנוסף, צפוי ביום שני דיון על מינוי מנכ"ל קבוע לרשת חוויות וסיכויי עדי דויטש להתמנות לתפקיד גבוהים מאוד

צביקה מדהלה, מ"מ מנכ"ל רשת חוויות "תקציב 2019 של רשת חוויות מהווה בסיס כלכלי יציב לפעילויות, במהלך השנה האחרונה נפתח מבנה מרכז מהות החדש ובעוד כחודש ייפתח מבנה מרכז תנופה החדש. תקציב 2019 רושם עלייה של 18 אחוז בפעילויות תרבות, גידול משמעותי בהיקף פעילויות החוגים וגידול של 6 אחוז בהיקף פעילויות הרשת בכלל".

אבי בר



חברי הדירקטוריון בראשות יו"ר הדירקטוריון, אמיתי כהן, אישרו השבוע (4.8) את תקציב רשת חוויות לשנת 2019, זאת לאחר סגירת מאזן 2018 באיזון תקציבי. התקציב לשנת 2019 מבטא צמיחה של כ-6 אחוז ביחס לשנה שעברה ועומד על סך של 117,479,271 מיליון שקל, כאשר בשנת התקציב הנוכחית, הרשת תרחיב משמעותית את הפעילויות בתחום החברה והקהילה. מדובר בגידול של 18% אחוז בתקציב בתחום זה, אשר יבוא לידי ביטוי בהרחבת פעילויות תרבות ופנאי, הרצאות, מופעים ועוד. גם תחום האוכלוסיות המיוחדות, אשר צמח בכ-30% אשתקד, תחול עלייה של 4% נוספים.


ברשת חוויות מציינים כי השנה מותקנות בכל מעונות "צעדים" מצלמות פיקוח ובקרה, פרויקט שהחל להתממש בשנה שעברה, לצד פתיחת מוקד שירות, אזור אישי באתר הרשת, ביצוע הכשרות לעובדים, וצעדים נוספים שנועדו לשפר את השירות לתושבים ולשמר את רמת השירותים הגבוהה שמציעה הרשת.


אמיתי כהן, חבר מועצת העיר ויו"ר הדירקטוריון:

"ביצענו תהליך מעמיק שבסיומו סגרנו את שנת 2018 באיזון תקציבי, לצד גיבוש תקציב אחראי לשנת 2019, שכלל צעדים להידוק החוגרה אולם גם הרחבת חוגים ופעילויות. ברצוני להודות לראש העיר, רחמים מלול על הגיבוי והתמיכה, למ"מ מנכ"ל רשת חוויות, צביקה מדהלה ולחשב הרשת, דני אזולאי כהן, לכל עובדי החברה המסורים ולכל חבריי בדירקטוריון ששותפים לתהליך. עוד בהיותי יו"ר ועדת הכספים של הרשת בקדנציה הקודמת, הצבתי יעד ברור להרחבת הפעילות של חוויות לטובת כלל תושבי העיר והתקציב משקף מדיניות זו".

צביקה מדהלה, מ"מ מנכ"ל הרשת,

"תקציב 2019 של רשת חוויות מהווה בסיס כלכלי יציב לפעילויות, במהלך השנה האחרונה נפתח מבנה מרכז מהות החדש ובעוד כחודש ייפתח מבנה מרכז תנופה החדש. רשת חוויות תמשיך גם בשנת 2019 לפתח מענים רחבים לכלל האוכלוסיות בעיר, על הצרכים המגוונים הקיימים ובהתאם, תקציב 2019 רושם עלייה של 18 אחוז בפעילויות תרבות, גידול משמעותי בהיקף פעילויות החוגים וגידול של 6 אחוז בהיקף פעילויות הרשת בכלל".


מינוי מנכ"ל קבוע לרשת חוויות

ביום שני הקרוב 12/8 תתכנס ועדת האיתור בלשכת ראש העיר כדי להכריע מי יהיה מנכ"ל רשת חוויות החדש. לשלב הגמר הגיעו 3 מועמדים ועל פי הרזומה ולאור ניסיונו בעבר כמנכ"ל רשת חוויות סיכויו להיבחר שנית לתפקיד גבוהים מאוד





להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה