הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

נהג שקיבל דו"ח ודהר ברכבו לכיוון פקחית בעיריית רחובות הנמצאת בחודש החמישי להריונה ואיים לדרוס אותה ישלם פיצוי של 1000 ₪

הפקחית נבהלה מהרכב, קפצה לאחור ונחבלה בפלג גופה העליון מרכב אחר.

חנה קקיאשוילי
ע
ע


בית משפט השלום ברחובות גזר מאסר על תנאי של 6 חודשים, פיקוח של קצין מבחן למשך שנה, עבודות שירות של 60 שעות ופיצויים של 1000 ש"ח על נאשם אשר איים לדרוס פקחית בחודשה חמישי להיריונה של עיריית רחובות.

על פי כתב האישום הנאשם הבחין בפקחית של עיריית רחובות הנמצאת בחודש החמישי להיריונה, אשר רשמה דו"ח לרכבו שחנה על מעבר חציה. הנאשם שזעם על הדו"ח נכנס לרכבו וצעק לעברה של הפקחית "האם ניסו פעם לדרוס אותך" תוך שהוא נוסע לעברה ובלם בצמוד אליה. בעקבות כך נבהלה הפקחית, שזנקה לאחור ונפגעה בפלג גופה הימני מרכב חונה.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה