הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

"אם לא מתקין אותם, תן לו שני כדורים בתחת". המשטרה הגישה כתב אישום נגד עבריין בכיר מרחובות החבר בארגון פשיעה בחשד שתקף מתקין מצלמות אבטחה כי לא היה מרוצה מהעבודה

החשוד בתקיפה מזוהה עם אחד מארגוני הפשיעה ברחובות ונשפט על מעורבות באירועי פשיעה חמורים אשר התרחשו ברחובות והסביבה. והיה אחד מיעדי האיסוף של סוכן המשטרה אשר נחשף ונרצח

אבי בר



חקירה של יחידה מרכזית במשטרת ישראל הובילה להגשת כתב אישום נגד תושב רחובות בן 30, בחשד שהכה טכנאי מצלמות אבטחה שהוזמן בכדי לבצע עבודות התקנת מצלמות בביתו.

החשוד בתקיפה מזוהה עם אחד מארגוני הפשיעה ברחובות ונשפט על מעורבות באירועי פשיעה חמורים אשר התרחשו ברחובות והסביבה. והיה אחד מיעדי האיסוף של סוכן המשטרה אשר נחשף ונרצח


על פי כתב אישום שהגישה יחידת התביעות המשטרתית, הטכנאי הוזמן בחודש שעבר להתקנת מצלמות האבטחה ברחוב גרז ברחובות, תמורת 7000 ₪, ועבד במקום במשך יומיים.


עקב אי שביעות רצונו של הנאשם מהעבודה, הוזמן הטכנאי ב-12/5/19 והתבקש לתקן את אחת המצלמות. הטכנאי הגיע יחד עם פועל נוסף, ומיד עם הגיעו, התבקש להיכנס לאחד מחדרי המקום.


על פי כתב האישום, מיד עם היכנסו, היכה הנאשם את הטכנאי באגרופים בפניו תוך שהוא מטיח בו קללות קשות. כאשר ביקש הטכנאי לעזוב את המקום הורה הנאשם לאחרים שהיו במקום לא לאפשר לו לצאת מהמקום תוך שהוא אומר "אם לא מתקין אותם, תן לו שני כדורים בתחת".


לפועל אמר הנאשם , על פי כתב האישום, "תשב בשקט שלא תצא מפה חי"


על פי כתב האישום, נגרמו לטכנאי שטפי דם בחניכיים, נפיחות בפניו ודימום.

הנאשם נעצר על ידי יחידה מרכזית במשטרת ישראל, מעצרו הוארך מעת לעת, ולאחר חקירתו הוגש נגדו כתב אישום בגין תקיפה הגורמת חבלה של ממש ואיומים, וכן בקשת מעצר עד תום ההליכים.

מדובר בעבריין המזוהה עם אחד מארגוני הפשיעה ברחובות אשר נשפט למאסר בעקבות





להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה