חוויות הטכנולוגיה! -מרכז סאן ספארק של רשת חוויות , פתח את שנת הלימודים וכבר בשיעור הראשון קבלו התלמידים ערכה יוקרתית שתאפשר להם לפתח אפליקציות וניהול גדג'טים
דני אויריק, מנכ"ל סאן ספארק:"כבר בשיעור הראשון כל תלמיד בנה תוכנה ששולטת על מנורת לד. הילדים כל כך התלהבו ונשאבו לעשייה עד כדי שלא רצו לצאת מהכיתה להפסקה". ניתן עדיין להירשם לפרטים נוספים : 08-6966171

לראשונה בעיר: מגמת טכנולוגיה חדשנית נפתחה בהצלחה ב"סאן ספארק", מרכז הידע של רשת חוויות, הפועל במרכז קהילתי רחובות החדשה. המגמה מכשירה את ילדי העיר במסגרת קורס הנדסת אלקטרוניקה ופיתוח תוכנה, זאת בנוסף, לקורסי סייבר ותכנות, סאונד, אפליקציות, פיתוח משחקים ועוד, הפועלים במרכז זו השנה השנייה.
עם פתיחת שנת הלימודים קיבלו תלמידי המגמה, בגילאי 9-13, ערכת רכיבים אישית, מלאה ויוקרתית, בשווי מאות דולרים. הערכה כוללת למעלה מ-50 חלקים מגוונים, ביניהם חיישנים, מנועים, מעגלים אלקטרונים, שבבים ובקר "ארדואינו" (Arduino) לתכנות ופיתוח אפליקציות וניהול גדג'טים מגניבים ואינטראקטיביים.
לפרטים והרשמה: מרכז חוויות רחובות החדשה, קרוננברג 1, טלפון: 08-6966171
דני אויריק, מנכ"ל סאן ספארק:
"כבר בשיעור הראשון כל תלמיד בנה תוכנה ששולטת על מנורת לד. הילדים כל כך התלהבו ונשאבו לעשייה עד כדי שלא רצו לצאת מהכיתה להפסקה".
יניב מרקוביץ', המשנה לראש העיר ויו"ר הרשת:
"השנה הרחבנו את פעילות מרכז הידע ופתחנו כיתה חדשה, זאת לאחר שנת פעילויות אחת בלבד, לאור הביקוש וההצלחה של הקורסים והסדנאות המועברים במקום. הכיתות מאובזרות בציוד טכנולוגי, כאשר נקודת ההנחה היא שהילדים נמצאים היום זמן ממושך מול המסכים אולם אין להם את הכלים לנצל את הטכנולוגיות להתפתחות אישית. הקורסים המגוונים שמציע המרכז, הופכים את 'זמן המסכים' לזמן מנוצל למטרות לימוד חוויתי ומכשירים את הילדים ללימודי תכנות, סייבר, אפליקציות, סאונד ועוד, ברמה הגבוהה ביותר. אנו נותנים להם יתרון גדול בהמשך צמיחתם, תוך ניצול תחומי העניין והכישורים האישיים".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחלמה יש רק בנים ?!?! בעייתי... מבחינתי זה כישלון!23.09.18 15:05 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: