ילדי פרוייקט "מברט" (באמהרית להפיץ אור) סיכמו שנה ביום השיא בו נהנו הילדים מכניסה למרכז ההחלקה על הקרח בחולון
פרוייקט "מברט" מתקיים במתנ"ס לילדי כיתות ג-ו, שמקבלים סיוע במהלך שנת הלימודים ממתנדבות שנת השירות של בני עקיבא. גולן ביטון: ״נכון יש עשרות פרויקטים חינוכים בעיר רחובות אבל פרויקט מברט משלב אור כשמו הוא ,שילוב של נתינה ע״י בני נוער עבור ילדים הכולל פעילויות משותפות לצד ההורים הגאים כך אותם ילדים רואים בבני הנוער שמדריכים אותם מודל לחיקוי ומכאן השמים הם הגבול"

במתנ"ס קריית משה בשנים האחרונות מתקיימת פעילות מיוחדת במינה הנקראת "מברט" המתקיימת בשיתוף בני עקיבא. "מברט"(באמהרית להפיץ אור) היא פעילות התנדבותית שמקיימות בנות שירות בני עקיבא במתנ"ס במהלך שנת הלימודים.
במסגרת הפרוייקט נפגשות הבנות עם תלמידי כיתות ג-ו ונותנות להם עזרה בשיעורי הבית ובנוסף מקיימות פעילויות חברתיות יחד. כמו כן שומרות הבנות על קשר קבוע ורציף עם הורי הילדים.
כמידי שנה נערך אירוע סוף השנה של הפרוייקט, שנערך השנה פארק פרס בחולון, במעמד ההורים, החניכים והמדריכים. הילדים נהנו מיום כיף ומכניסה למרכז ההחלקה על הקרח.
גולן ביטון מנהל חוויות קרית משה:
״נכון יש עשרות פרויקטים חינוכים בעיר רחובות אבל פרויקט מברט משלב אור כשמו הוא ,שילוב של נתינה ע״י בני נוער עבור ילדים הכולל פעילויות משותפות לצד ההורים הגאים כך אותם ילדים רואים בבני הנוער שמדריכים אותם מודל לחיקוי ומכאן השמים הם הגבול״
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.