הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

כשצליל וצבע נפגשים -סדרת הרצאות חדשה בהנחיית הפסנתרנית,סולנית ונגנית קאמרית אירנה פרידלנד שתעסוק בקשר שבין מוזיקה לאמנות פלסטית תתקיים בבית דונדיקוב .

הסדרה תתקיים בימי רביעי. מחיר כרטיס 50 ₪ ומחיר מנוי לסדרה בת 3 מפגשים 100 ₪.

חנה קקיאשוילי


כשצליל וצבע נפגשים – סדרת הרצאות חדשה:

"הקשיבו לצלילי התמונה העתיקה"

סדרת הרצאות אודיו ויזואליות חדשה וייחודית תיפתח בבית דונדיקוב ותעסוק בקשר שבין מוסיקה לאמנות פלסטית

את הסדרה תנחה הפסנתרנית אירנה פרידלנד בליווי שקופיות ובהדגמות מוסיקאליות חיות. פרידלנד נמנית עם חבר המורים באקדמיה למוסיקה על שם רובין באוניברסיטת ת"א ומשמשת כמרצה בחוג למוסיקה והחוג הרב תחומי באוניברסיטת חיפה. הקריירה המוסיקלית שלה כוללת פעילות אינטנסיבית כפסנתרנית סולנית ונגנית קאמרית, היא מרבה להופיע ברחבי אירופה (בלגיה, הולנד, פינלנד, שוודיה, נורבגיה ,צרפת, גרמניה, איטליה וארה"ב).

סדרת ההרצאות נקראת "הקשיבו לצלילי התמונה העתיקה" והיא עוסקת בקשר שבין המוסיקה הנצחית של המלחין י. ס. באך לבין ציוריו של הצייר רמברנדט. ההרצאה תתקיים בין חללי תערוכת הצילום והרישום "מיתה יפה", של היוצרות פסי גירש וג'ניה נוביקובה, אוצרת התערוכה: אורה קראוס. בכול הרצאה תעסוק פרידלנד באמן ובמלחין המיצגים תקופה בהיסטוריה או סגנון אמנותי.

ביום רביעי (6.12) בשעה 19:00, תפתח בבית דונדיקוב סדרת הרצאות אודיו-ויזואליות חדשה וייחודית שתעסוק בקשר שבין מוסיקה לאמנות פלסטית, בין צליל לצבע.

ההרצאה השנייה של פרידלנד תתקיים בתאריך 7.3.18 לרגל שבוע האישה הבינלאומי והיא תקשר בין יצירותיה של קלרה שומאן לבין ציוריה של אוה גונזלס. ההרצאה האחרונה בסדרה תעסוק בקשר בין יצירותיו של פרדריך שופן לציוריו של אז'ן דלקרואה.

הסדרה תתקיים בימי רביעי, בשעה 19:00, בבית דונדיקוב, רח' יעקב 32, רחובות. מחיר כרטיס 50 ₪ ומחיר מנוי לסדרה בת 3 מפגשים 100 ₪.

 לפרטים נוספים ולרכישת כרטיסים פנו למחלקה למוסיקה: 08-6683882




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה