הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

כ-3000 תלמידי אמי״ת בנות , שז"ר, יבניאלי ורמון השתתפו ביום ההליכה הבינלאומי

התלמידים יצאו להליכה של כשני קילומטרים בשכונה סביב בית הספר, וכששבו אל מתחמי בתי הספר נהנו התלמידים מפעילות נרחבת של זומבה וכושר גופני.

אבי בר



כבכל שנה בשנים האחרונות היום 27,10,2017 צוין יום ההליכה הבינלאומי גם בעיר רחובות , בבתי ספר בעיר- אמי״ת בנות , שז"ר, יבניאלי ורמון. התלמידים תחילה שמעו הרצאה  בנושא תזונה, לאחר מכן יצאו להליכה של כשני קילומטרים בשכונה סביב בית הספר, ששבו אל מתחמי בתי הספר נהנו התלמידים מפעילות נרחבת של זומבה וכושר גופני. את האירוע הפיק אגף הספורט בשיתוף עם מנהלות בתי הספר.

רכז הספורט קובי גנון ליווה את האירועים בבתי הספר.

מחזיק תיק התרבות עודד עמרם ומנהל אגף הספורט איציק עובדיה באו אף הם להתרשם מקרוב מהפעילות שהסתיימה בחלוקת תעודות השתתפות לתלמידים.

 

איציק עובדיה מנהל אגף הספורט:

 

 ״העיר רחובות מעודד פעילות לאורח חיים בריא ומקדמת פעילויות רבות בתחום זה כחלק מחזון ראש העיר רחמים מלול לקידום תחום הספורט , מדובר בפעילות מבורכת ובשיתוף פעולה נהדר בין אגף החינוך לאגף הספורט, אני רוצה להודות למנהלות בתי הספר על שיתוף הפעולה והצלחת האירועים ״




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה