הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תושב רחובות נתפס משווק ומפיץ כדורי ויאגרה מזויפים

גיל סימה
מתוך ויקיפדיה
מתוך ויקיפדיה


תעשיית התרופות המזויפות ממשיכה לשגשג, וכשמדובר בתרופות לטיפול באין-אונות- הזיוף גם הופך למסוכן עוד יותר. כתב אישום שהוגש לבית המשפט מתאר את המסלול לזיוף הטבליות, אשר הפכו למוצלחות ביותר, ונמכרות בכמויות אדירות.

מי שעומד מאחורי שלל העסקאות, בהן טבליות הויאגרה המזויפות נמכרו לכל רוכש, הוא תושב רחובות, אשר עסק באחסנה, שיווק והפצה של תרופות אלו, כשהוא יודע כי הן מזויפות, ובוודאי כאלו אשר לא אושרו על ידי משרד הבריאות להפצה ומכירה.

על פי כתב האישום, אותו הכינה הפרקליטות בשיתוף אגף האכיפה במשרד הבריאות, בדירתו של הנאשם ברחובות נתפסו 200 טבליות סיאליס, המוכרת אף היא כמי שמכינה תרופות לטיפולי אין אונות, וכן עשרות שקיות המכילות מאות טבליות ויאגרה.

במשרד הבריאות מדגישים שטבליות מזויפות, אשר מכילות כמות לא אחידה של החומרים המיועדים לטיפולי אין אונות מסוכנות ביותר לשימוש. "כל המכירות המפורטות בכתב האישום נעשו שלא באמצעות בית מרקחת, ללא מפגש מקדים עם הקונים, ומבלי שהוצג מרשם רפואי", נכתב בכתב האישום.

עוד צוין כי הקונים לא עברו בדיקת רופא, בטרם רכשו את הטבליות.

כאמור, משווק התרופות, בשנות השישים לחייו נתפס, וכתב אישום המייחס לו עבירות של טיפול רשלני בתרופות או בחומר רעיל והחזקתם הוגש נגדו.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה