הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עירוני רחובות בכדוריד החתימה את ירמי סידי מהפועל ראשון לציון

ירמי סידי שיחק בשנים האחרונות בהפועל ראשל"צ והיה שותף לזכייה באליפות ובשני גביעי מדינה.

אבי בר
צילום אייל חננוביץ\', עירוני רחובות
צילום אייל חננוביץ\', עירוני רחובות
עירוני רחובות ממשיכה במגמת ההתחזקות שלה לקראת העונה הבאה ומסכמת עם ירמי סידי ששיחק בשנים האחרונות בהפועל ראשל"צ והיה שותף לזכייה באליפות ובשני גביעי מדינה. סידי מצטרף לקבוצה בהדרכת ג'ו מתתיה. רחובות סיכמה לעונה נוספת היום גם עם הפייבוריט הצעיר והמוכשר רן יוניש שימשיך להיות מושאל מהפועל ראשל"צ.
רחובות כבר סגרה על המשך ההתקשורת עם צמד הזרים דרשקו מרוולייביץ ודאבור טאסקוביץ ועל צירופו של השוער הסרבי הנהדר מילאן קוסאנוביץ שזכה לפני שנה באליפות המדינה עם מכבי ת"א.

יו"ר רחובות, עו"ד מוטי מרגלית:
"המטרה הראשונית הייתה לייצר המשכיות ובסיס איתן לסגל שהוביל אותנו אל הפליאוף העליון בעונה החולפת. כעת, אחרי שצירפנו את השוער קוסאנוביץ', אני שמח שהצלחנו לחזק את הסגל הישראלי בירמי. אני מאחל לו הצלחה, ואני משוכנע שהוא ישתלב כאן נהדר ויתרום לנו רבות, כפי שנוכל לתרום גם להתקדמותו".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה