הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

לקראת החגים: בית הכנסת 'אוהל שרה' שברחובות, אשר היה במשך חודשים סגור בעקבות שיפוצים שבוצעו בו ייפתח לקהל הרחב עוד לפני חגי תשרי

בית הכנסת, אשר היה מהגדולים והוותיקים ביותר בעיר ונבנה בראשית המאה הקודמת, עבר שיפוץ אינטנסיבי, כשמסביבו נבנו מבני ציבור רבים.

גיל סימה


בשורה לציבור המתפללים, ובעיקר לאלו הוותיקים מביניהם:

לאחר חודשים בהם שעריו היו סגורות, זאת לאור עבודות שיפוץ שנערכו בו,

מתבשרים במועצה לשימור אתרים, אשר פעלה יחד עם העירייה על השיפוצים, שמעט לפני ראש השנה, ייפתח בית הכנסת מחדש, ועכשיו במתכונתו המשופרת והמשופצת.

כידוע, בית הכנסת נמצא במעלה רחוב בנימין, שבמרכז העיר, ובימיה הראשונים של רחובות, הוא היה מבנה הציבור היחידי במושבה.

סביב בית הכנסת נבנו מבני ציבור נוספים, כדוגמת בית העם, אשר גם הוא עבר בשנים האחרונות שיפוץ מקיף, וכן גן הילדים הראשון במושבה, ובית הספר סמילנסקי.

כעת כאמור, ממתינים ציבור המתפללים הרב לפתיחתו המחודשת. 




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה