הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מסיפורי בית המשפט ברחובות.. הבעל סימס לאשתו "בכניסה לבית עצמי עיניים ... מחכה לך הפתעה"... האישה נכנסה לבית וגילתה כי בגדיה הוטבלו באקונומיקה.... זה נגמר בבית המשפט

שלי ברגיג


בשבוע שעבר ה-23.5 הורשע אב ל-4 ילדים בגין עבירות הקשורות בתקיפת בת זוגו, איומים והרס רכוש במזיד.

בנובמבר 2014, התקשר הבעל לבת זוגו אשר נמצאת אתו בהליך גירושין ושאל איפה היא נמצאת, כשהשיבה לו שהיא בדרך לבית אימה, הבעל החל לקלל אותה ולאיים עליה שאם היא לא תגיע הביתה זה יהיה הסוף שלה. לאחר מכן, שלח לה אס אם אס בו כתב לה שתעצום את העיניים שהיא נכנסת הביתה כי ממתינה לה הפתעה. לאחר זמן קצר שלח לה הבעל אס אם אס נוסף בו איים עליה:" על מה שעשית לי היום את הולכת לשלם ביוקר, מעכשיו לא תזהי אותי, זהו".

כשהגיעה בת הזוג לביתה, הופתעה לראות את ההרס שהשאיר שם בעלה: בגדים הרוסים, שמלה קרועה, חליפות ספורט מוכתמות בכוונת תחילה באקונומיקה וזוג נעלי ספורט קרוע ל-2.
מאוחר יותר, שלח הבעל לאשתו אס אם אסים מתגרים נוספים בו שאל אותה: איך מצאת את ההפתעה שהכנתי לך" ועוד הבהיר "זה עוד כלום... על מה שעשית את תשלמי בריבית דריבית".
שבועיים לפני האירוע, לאחר שיחה שהתקיימה בין השניים בו הבהירה האישה לבעל כי היא לא אוהבת אותו יותר, הוא התקרב אליה קרע את השרשרת זהב שהייתה על צווארה ואף היכה אותה בכתפה.

השופטת בתיק, עינת רון, הרשיעה את הבעל בעבירות של תקיפה, איומים והרס רכוש במזיד.
וגזרה על הבעל קנס בסכום של 500 ₪ או שלושה ימי מאסר ופיצוי לאשתו לשעבר בסך: 1500  ₪. 
6 חודשי מאסר על תנאי למשך 3 שנים אם יעבור עבירה נוספת כלשהי הקשורה באלימות או איומים, 
 


להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה