הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סירבה לקיים יחסי מין עם בעלה וחטפה מכות ואיומים

שלי ברגיג

 
בשבוע שעבר ה-19.5 הורשע גבר בן 51 בגין עבירות הקשורות בתקיפת בת זוגו ואיומים.


באוגוסט 2013, ביקש הגבר מאשתו, לקיים עמו יחסי מין. האישה סירבה והבעל בתגובה החל לקלל אותה ולאיים עליה "אני אמרמר אותך, קומי וצאי מהבית, אני לקחתי אותך ערומה וגם תצאי מהבית ערומה. את לא לוקחת מפה שום דבר". בנוסף,  אחז הבעל בצווארה וכופף את גופה. בהמשך, איים שיוציא את גרגרתה מהמקום ויערוף את ראשה תוך שכיוון שתי אצבעות על צווארה. המקרה הגיע לסיומו כשהבעל נעל את דלת ביתו תוך כדי שהוא צועק לעבר אשתו "אני אעשה לך לילה שחור" 

הבעל מצדו, טען כי התפתח בינו לבין אשתו ויכוח מילולי שהסלים לאיומים. האיומים לטענתו, הם תוצאה של כעס ותסכול שחש כלפי אשתו תקופה ארוכה עקב קשיים מתמשכים ביחסי הזוגיות של השניים ובעיקר בתחום יחסי המין. בנוסף, הביע צער על הפגיעה באשתו וציין כי הוא מבין את הצורך בטיפול בדפוסי התנהגותו. עם זאת שלל הבעל את הטענות על-פיהן השתמש באלימות פיזית נגדה.

שירות המבחן, שתפקידו להקטין את חומרת העונש של המועמדים לדין ולהפנות משאבים לשיקומם והשתלבותם המחודשת בחברה, התרשם כי הבעל משתף פעולה בהליך הטיפולי אותו מקבל. בנוסף, משיחה עם אשתו התברר כי הבעל לא נוקט יותר בהתנהגות אלימה או איומים נוספים כלפיה ולכן המליץ שירות המבחן על הארכת תקופת התנאי במקום הפעלת עונש מידי.

בית המשפט גזר על הבעל חמישה חודשי עבודות שירות ושישה חודשי מאסר על תנאי למשך שלוש שנים במקרה ויעבור עבירה כלשהי הקשורה באלימות או איומים.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה