הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חברת בשר מרחובות "ש.ת.י כל הבשר בע"מ" מזהירה מפני מוצרים מזויפים אשר נמכרים לציבור הנושאים את שמה ללא אישור

מערכת האתר

חברת ש.ת.י כל הבשר בע"מ מרחוב המפוח ברחובות פרסמה הודעה לציבור לקוחותיה בנוגע למוצרים הנושאים את שמה אך לא יוצרו על ידה. מדובר במוצרים מסוג בשר כבש טחון, בשר עוף טחון ובשר הודו טחון, אשר ארוזים עם תוויות של חברת כ.י.מ.ב בע"מ ומזוהים כמיוצרים על ידי ש.ת.י כל הבשר.

החברה מדגישה כי המוצרים הללו אינם מיוצרים על ידה ואינם מסומנים במותג כ.י.מ.ב. הציבור מתבקש להימנע מצריכת המוצרים הללו בשל חשש לזיוף.

ש.ת.י כל הבשר בע"מ פועלת בשיתוף פעולה מלא עם משרד הבריאות בנושא זה. לקוחות אשר ברשותם נמצאים המוצרים המדוברים מתבקשים ליצור קשר עם החברה לצורך בירור בטלפון: 08-9465408.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה