הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידת דה שליט רחובות, ירדן ענתבי, תייצג את ישראל ביריד המדעי בלוקסמבורג לאחר שזכתה במקום השלישי בתחרות מדענים ומפתחים צעירים בישראל

חנה קקיאשוילי
מחוז מרכז משרד החינוך
מחוז מרכז משרד החינוך

השבוע התקיים במוזיאון המדע בירושלים טקס ההכרזה על הזוכים והזוכות בתחרות מדענים ומפתחים צעירים בישראל 2025, במהלכו הוכרזו הזוכים והזוכות בתחרות. הטקס התקיים עם סיום התחרות, שנמשכה לאורך שלושה ימים, בהשתתפותם של 53 תלמידים ותלמידות מכל רחבי הארץ. תלמידים אלה הציגו במסגרת התחרות 49 פרויקטים פורצי דרך בתחומי מדעי החיים והסביבה, מדעי הטבע ומתמטיקה, הטכנולוגיה, ההיסטוריה ומדעי החברה. 34 שופטים ושופטות בכירים מהאקדמיה והתעשייה בחנו בקפדנות את הפרויקטים המדעיים, וקבעו את זהות הזוכים והזוכות בתחרות.

בתחרות לקחו חלק שני נציגות של קריית החינוך דה שליט: ירדן ענתבי וענת ליברמן.

ירדן ענתבי (קריית החינוך עמוס דה שליט, רחובות | תוכנית 'אלפא') זכתה במקום השלישי שביצעה על אפיון חלבון מבוקר שעון ביולוגי. ירדן תייצג את מדינת ישראל ביריד המדעי בלוקסמבורג.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ דילים וקופונים


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה