250 ילדי מועדון הכדורגל של רשת חוויות רחובות התארחו במשחק מכבי חיפה מול הפועל ירושלים באצטדיון סמי עופר

250 ילדים וילדות ממועדון הכדורגל של רשת חוויות רחובות השתתפו במשחק הליגה בין מכבי חיפה להפועל ירושלים, שהתקיים באצטדיון סמי עופר. הילדים והוריהם התקבלו בחום על ידי יעקב שחר, הבעלים ונשיא מועדון מכבי חיפה, וכן על ידי איציק עובדיה, מנכ"ל מכבי חיפה. את הקבוצה ליוו גולן ביטון, מנכ"ל רשת חוויות, עובד ראובן, רכז האחזקה, שי טרונך, ויונתן בחור, מנהל מרכז חוויות קרית משה.
המשתתפים הביעו את התרגשותם מהחוויה, כפי שניתן לראות בתגובה שקיבלו המארגנים: "תודה על חוויה מרגשת ומגבשת יחד עם הילדים בחוויה בלתי נשכחת, שלולא החוג לא היינו מגיעים אליה. שמחים להיות חלק ממשפחת חוויות".






להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה





מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.