הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הלוויתו של רס"ר (מיל') אביתר בן יהודה שגדל והתחנך ברחובות תתקיים היום שני (20.1) ביישוב ניצן; השבעה תתקיים בבית המשפחה ברחובות

המשפחה תשב שבעה ברחוב וייסבורג 5, רחובות.

חנה קקיאשוילי

העיר רחובות כולה מרכינה ראש בצער:

רס"ל (במיל') אביתר בן יהודה, בן העיר, נפל אמש בפעילות מבצעית

רס"ל (מיל') אביתר בן יהודה, בן 31, לוחם בגדוד 8211 של חטיבת אפרים, נפל אמש במהלך פעילות מבצעית בפאתי העיירה טמון שבצפון השומרון. בן יהודה, תושב היישוב ניצן, גדל והתחנך ברחובות והוא בנם של הרב אביהוד וצילה בן יהודה, תושבי העיר. מלבד הוריו, הותיר אחריו אביתר את רעייתו, רבקה, שני ילדים ותשעה אחים.

ראש העיר רחובות, מתן דיל: "הלב נשבר עם היוודע דבר נפילתו של בן עירנו, אביתר בן יהודה ז"ל. אביתר היה לוחם מסור, שהשאיר בבית אישה ושני ילדים ויצא להגן על המולדת. העיר רחובות כולה מחבקת בחום את אלמנתו רבקה, ילדיו, הוריו הרב אביהוד וצילה ותשעת אחיו. יהי זכרו ברוך."

הלווייתו של רס"ל (מיל') אביתר בן יהודה תתקיים היום, שני (20.1.25), כ' בטבת תשפ"ה, בשעה 16:00, בבית העלמין בישוב ניצן. המשפחה תשב שבעה ברחוב וייסבורג 5, רחובות.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה