הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פרוייקט הארנה שעתיד לקום בראשון לציון יכיל 7,000 מקומות ישיבה וישתרע על שטח של 27 אלף מ"ר

הארנה -היכל ספורט רב תכליתי מותאם לענפי הספורט השונים – כדורסל, כדור יד, כדור עף, התעמלות אומנותית, טניס ויאפשר קיום אירועים, כנסים, מופעי תרבות, תחרויות בינלאומיות.

חנה קקיאשוילי

החברה הכלכלית מוציאה לדרך את הפרוייקט שעתיד לקום במזרח ראשון לציון לאירועי ספורט תחרויות, אירועי תרבות ועוד. הארנה -היכל ספורט רב תכליתי מותאם לענפי הספורט השונים – כדורסל, כדור יד, כדור עף, התעמלות אומנותית, טניס ויאפשר קיום אירועים, כנסים, מופעי תרבות, תחרויות בינלאומיות. כמו כן יהיו שטחים למסחר, אחסנה ומשרדים. המבנה ישתרע על שטח של 27,593 מ"ר ויכיל כ7,000 מקומות ישיבה עם אפשרות להגדלה ל9,000.

לאחר שיצאה למכרז לבניית הארנה, כעת מחפשת החברה את האדם/חברה שתנהל את הפרוייקט ותכנונו. מי שיזכה במכרז יעבוד יחד עם משרד האדריכלים גולדשמידט ארדיטי- בן נעים ועם פרוייקטור שייבחר על ידי החברה הכלכלית.




באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה