לינוי אשרם עלתה לראשונה על רחבת הריקודים של רוקדים עם כוכבים ותפסה את המקום הראשון בטבלה בתוכנית הפתיחה
בריקוד הפתיחה הצליחה אשרם לקבל 9 נק' גם מאנה אהרונוב וגם מדוד דביר שנחשב לאחד השופטים הקשוחים.

אמש נפתחה העונה החדשה של תוכנית הריאליטי "רוקדים עם כוכבים" בה לוקחת חלק המדליסטית האולימפית לינוי אשרם. בעונה זו משתתפים יחד עם אשרם 21 כוכבים מעולם התרבות והספורט בישראל : ירדן ג'רבי, מריאנו אידלמן, ולרי חאמתי, דנית גרינברג, יזהר כהן, נטע ברזילי ועוד.
לינוי אשרם רוקדת לצד רפאל פליישמן (שרקד בעונה הקודמת עם נסרין) ובתוכנית הפתיחה היא הייתה הראשונה לעלות על הרחבה עם ריקוד הצ'ה צ'ה. בסיום התוכנית היא תפסה את המקום הראשון בטבלה עם 33 נק'. בריקוד הפתיחה הצליחה אשרם לקבל 9 נק' גם מאנה אהרונוב וגם מדוד דביר שנחשב לאחד השופטים הקשוחים. היעד הבא לעבור את תוכנית השנייה בה תתקיים הדחה ראשונה לעונה.
לצפייה בריקוד של לינוי
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.