הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

צעיר מנס ציונה רוכב אופנוע נפצע באורח אנוש בתאונה סמוך למחלף גן רווה

מערכת האתר
צילום איחוד הצלה
צילום איחוד הצלה


בשעה 22:59 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון, על רוכב אופנוע שהחליק בכביש 4 ממחלף ראשון לציון ליציאה למחלף גן רווה. חובשים ופראמדיקים של מד"א וכונני איחוד הצלה העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח שיבא בתל השומר, גבר כבן 25 במצב אנוש, תוך פעולות החייאה עם חבלה רב מערכתית.



שלומי בן עמי, חובש וראש סניף איחוד הצלה ראשון לציון, מסר: "מדובר בזירת תאונה קשה, רוכב האופנוע שכב על השול כאשר האופנוע רחוק ממנו עשרות מטרים. הוא סבל מחבלה רב מערכתית, ביצענו בו פעולות החייאה ובהמשך הוא פונה תוך כדי פעולות החייאה לבית החולים כאשר מצבו מוגדר אנוש".


חובש רפואת חירום מיחידת האופנועים במד"א, דוד נתנאל, סיפר: "כשהגענו למקום ראינו על אי התנועה גבר כבן 25 שוכב מחוסר הכרה, ללא נשימה וללא דופק, הוא סבל מחבלת ראש וחבלה רב מערכתית, התחלנו מיד לבצע פעולות החייאה, העלנו אותו לניידת טיפול נמרץ ופינינו אותו תוך המשך פעולות החייאה לבית החולים כשמצבו אנוש."





באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה