הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית ראשון לציון יוצאת לפיילוט לעידוד ועדי בתים בעיר, לרכוש דפיברילטורים מצילי חיים בעלות 2700 ש"ח ... לינק להזמנה בכתבה

הדפיברילטור, משמש כמכשיר החייאה בעת אירוע דום לב פתאומי. בזמן ההחייאה המכשיר מכתיב את קצב ההחייאה ומספק הוראות הפעלה קוליות וחזותיות בעברית, כך שהוא ניתן לשימוש גם לאנשים שאינם בעלי רקע רפואי.

אבי בר
צילום דוברות מד"א
צילום דוברות מד"א

בימים אלה, יוצאת עיריית ראשון לציון, לפיילוט לעידוד ועדי בתים בעיר, לרכוש דפיברילטורים מצילי חיים.

מדובר בפיילוט ראשוני, לרכישה מוזלת של מכשירי דפיברילטורים, לאחר שפעלה עיריית ראשון לציון מול מד"א/איחוד הצלה, בכדי לאפשר לוועדי בתים לרכוש ולהציב בבניינים המשותפים את המפעמים (דפיברילטורים) במחיר מוזל של כ-2700 ₪. בנוסף ישנה אפשרות לרכוש ארון אחסון ייעודי למפעם בתשלום נוסף של 450 ש"ח וכן, הדרכה חינם ומשלוח יינתנו ע"י מד"א/איחוד הצלה לכל בניין אשר ירכוש דפיברילטור.

כל הדפיברילטורים אשר ירכשו, ינוטרו ויוכנסו למאגר הדפיברילטורים של מד"א בכדי שבעת חירום, יינתן מידע מדויק באשר למכשיר הדפיברילטור הקרוב ביותר.

חשוב לזכור:

במקרה של התקף לב, כל שנייה היא קריטית, וכל דקה שחולפת ללא טיפול פוחתים סיכויי ההישרדות של החולה ב-7%-10%, ולכן הצבת הדפיברילטורים ברחבי העיר/בבתים משותפים - היא קריטית. הדפיברילטור, משמש כמכשיר החייאה בעת אירוע דום לב פתאומי. בזמן ההחייאה המכשיר מכתיב את קצב ההחייאה ומספק הוראות הפעלה קוליות וחזותיות בעברית, כך שהוא ניתן לשימוש גם לאנשים שאינם בעלי רקע רפואי.

לתשומת ליבכם: מדובר בפיילוט ראשוני ומספר הדפיברילטורים לקנייה מוגבל ברגע זה ומשכך – מהרו להירשם בהקדם.

לפרטים נוספים - תשאירו פרטים בטופס המצורף נפתח בחלון חדש ונציגי העירייה יחזרו אליכם.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה