סרטון! צעיר מראשון לציון נתפס בנתב"ג עם 65 ק"ג קנאביס
צילום משטרת ישראל

יחידת הבילוש המשטרתית המיוחדת 747 של מרחב נתב"ג במחוז מרכז, סיכלה אתמול הברחת סמים ייחודית ארצה, כאשר עצרה בתום פעילות סמויה - תושב ראשל"צ כשבכבודתו מעל 6.5 קג' זרעים החשודים כקנאביס המוסלקים בכרית
בלשי היחידה המיוחדת 747 של משטרת מרחב נתב"ג בצעו אתמול פעילות סמויה בשדה התעופה, במסגרת המאבק חסר הפשרות בניסיונות ייבוא סמים ארצה, כאשר ניהלה מעקב אחר נוסע שהוחשד עם נחיתתו ארצה בטיסה ישירה מברצלונה.
בתוך כך, בלשי המשטרה ניהלו מעקב סמוי וממוקד בשדה התעופה אחר החשוד עם נחיתתו, לרבות תצפית אחר תנועותיו מרגע הירידה מהמטוס, דרך המעבר בביקורת הדרכונים ועד לשלב איסוף המזוודה שבה עפ"י החשד הבריח את הסמים ארצה.
כאמור, השוטרים עצרו את החשוד - תושב ראשל"צ בשנות ה - 20 לחייו, עם נחיתתו בארץ כשברשותו כמות עצומה של יותר מ-6.5 קג' זרעי חומר החשוד כסם קנאביס, המוסלקים בכרית בתוך כבודתו, שהועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל.
החשוד עוכב לחקירה במשרדי מרחב נתב"ג בסיומה נעצר ובהתאם לממצאיה, מעצרו הוארך בבימ"ש עד תאריך 18.6.23.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחבגיל 20? והמשטרה ידעה הכל עליו15.06.23 16:26 תגובה
-
אורחמאסר עולם פושע15.06.23 17:04 תגובה
-
אורחכל הכבוד למשטרת ישראל.15.06.23 18:01 תגובה
-
אורחאיזה אומץ יש להם15.06.23 18:04 תגובה
-
אורחעוד חודש בבית15.06.23 18:04 תגובה
-
אורחלמה חודש???? יומיים15.06.23 18:05 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: