הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תושבת ראשון לציון, ירדן בלום הפכה ליום אחד לראשת העיר ראשון לציון במסגרת אירועי פברואר יוצא מן הכלל להעלאת המודעות לאנשים עם מוגבלות והשתלבותם בחברה

ירדן היא מתמודדת נפש, שלא נתנה לכך לעצור אותה ואף הפכה לשגרירת הסברה של החברה למתנ"סים. היא עברה הכשרה מיוחדת על מנת לתווך את תחום הצרכים המיוחדים לקהילה ואף מנחה בתוכניות לקידום אנשים עם מוגבלות.

חנה קקיאשוילי

במסגרת אירועי פברואר יוצא מן הכלל להעלאת המודעות לאנשים עם מוגבלות ושילובם בחברה, אירח ראש העיר, רז קינסטליך את תושבת העיר, ירדן בלום שהפכה ליום אחד לראשת העיר והצטרפה אליו לסיורים בשטח. ירדן היא מתמודדת נפש, שלא נתנה לכך לעצור אותה ואף הפכה לשגרירת הסברה של החברה למתנ"סים. היא עברה הכשרה מיוחדת על מנת לתווך את תחום הצרכים המיוחדים לקהילה ואף מנחה בתוכניות לקידום אנשים עם מוגבלות. ירדן הייתה סקרנית לדעת על עבודת ראש העיר ועל כן הצטרפה אליו והתנסתה בלהיות ראש עירייה לזמן קצר. קינסטליך ובלום נפגשו בלשכת ראש העיר ומשם יצאו לתרגיל היערכות לרעידות אדמה שקיימנו בחטיבת הביניים ״ראשונים״ ולפגישה במחלקה הווטרינרית.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה