מחר (שני 25.7) יתקיים בבר "ביר גארדן", אירוע השקת תוכנית רוג'ום בראשון לציון במטרה להקים קהילת צעירים פעילה ויוזמת בעיר
מחזיק תיק נוער וצעירים, איתי מתיתיהו: "נמשיך להשקיע בדור העתיד, זאת במטרה לחזק את תחושת השייכות בקרב צעירי העיר מתוך אמונה שיחד נוכל להשפיע".

מרכז צעירים ראשון לציון מציג: בונים קהילת צעירים בעיר!
בשת"פ ראשוני החליטו מרכז הצעירים ותוכנית רוג'ום להשיק קהילת צעירים עירונית שתפגש כל שבוע ותהווה מסגרת קהילתית לצעירים בעיר להיפגש, ליצור, לפעול ויצור מרחב יחדיו.
" כל תקופת נערותי הייתי פעיל בתנועת הנוער בית"ר ובמסגרות הנוער העירוניות. הרגשתי חלק ממשהו גדול, מקהילה ממשית ומוחשית. אחרי שנת שירות ושירות צבאי ארוך, חזרתי לעיר אחריי שכל החברים מהתנועה ומבית הספר התפזרו ברחבי הארץ". מספר נועם אלקריב, שירכז את הקהילה בעיר.
"הבנתי שאם אנחנו רוצה לחיות חיי קהילה צעירים ולהיות מוקף בחבר'ה בגילי, אני צריך לעזוב. וכך עשיתי. חייתי את עד הסוף את החיים של צעיר בתל אביב, אבל תמיד רציתי לחזור לעיר שלי. ראשון לציון היא עיר שמפוצצת בצעירים שרק מחפשים מסגרת להפגש, להכיר ולחיות ביחד"
אירוע ההתנעה יתקיים ביום שני הקרוב (ב-25.7.22) בשעה 20:00. בבר "הביר גארדן" ברחוב רוטשילד 83, ויכלול הרצאה לצעירים על צעירים בשם "דור הקנגורו" (סיפורם של דור הY והZ).
על ההרצאה: הדור האבוד, דור הקנגורו, Z, Y, אומרים עלינו שאנחנו לא משהו, עצלנים, לא מוכנים להתחייב, אבל מה אנחנו חושבים על עצמנו? איך קרה שגם אחרי שאנחנו עושים הכל "נכון", מוציאים בגרויות, מסיימים לימודים, מחפשים עבודה (ועוד עבודה ועוד עבודה) עדיין אין לנו מושג מה יהיה איתנו בעוד כמה שנים? עצמאות כלכלית? דירה? ביטחון? דבר אחד בטוח - מה שעבד פעם כבר לא עובד לנו. האם זה מקרי ביחס למשבר שלנו כצעירים בעקבות הקורונה? האם מה שלא עובד לנו פשוט כבר לא עובד?
לפרטים נוספים: לחצו כאן
איתי מתיתיהו – סגן ראש עיריית ראשון לציון, מחזיק תיק הצעירים:
"לא הרבה יודעים זאת, אך בראשון לציון מתגוררים מעל 80,000 תושבים בגילאי 18 ועד 40, לפי ההגדרה העירונית הם צעירות וצעירים. באופן אישי אני (עדיין) חלק מקבוצה זו, ולכן זו זכות גדולה עבורי להיות נציג הציבור שלכם. נמשיך להשקיע בדור העתיד, זאת במטרה לחזק את תחושת השייכות בקרב צעירי העיר מתוך אמונה שיחד נוכל להשפיע.
אני רוצה להודות לצוות המקצועי ביחידת הצעירים בעיריית ראשון לציון, לנועם אלקריב שירכז את התכנית ולשותפים שלנו בדרור ישראל שמפעילים את התכנית בהצלחה במספר רב של מוקדים בארץ."
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחעידן חן חתיכת זיין לקקן, מתי תתפוצץ לך הבועה וכל הקומבינות?28.07.22 13:18 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: