הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הגרלת דירות חדשה! בימים הקרובים תיפתח בראשון לציון הגרלת דירות במסלול של ככל הנראה מחיר למשתכן

במידה ו - 9 דירות ישווקו במחיר למשתכן, המחיר למטר יהיה 11,354.85 ש"ח. מדובר במחיר אטרקטיבי ביותר ותהיה התנפלות מטורפת על 9 הדירות הללו

אבי בר

בימים הקרובים (כנראה כבר ביום שלישי 19/7) תפתח הגרלה נוספת של דירות ברחבי הארץ כולל בראשון לציון של 717 דירות.

מדובר בהגרלה שונה מההגרלות האחרונות של מחיר מטרה, מדובר בהגרלות של דירות אשר נשארו מההגרלות הקודמות של מחיר למשתכן מתקופת כחלון ולכן לא ברור אם הדירות יוגרלו במסגרת תנאי מחיר למשתכן או במסגרת ההגרלות החדשות של "מחיר מטרה".

בראשון לציון ייצאו בהגרלה 9 דירות בלבד בשכונת נרקיסים במתחם של 180 דירות אשר שווקו בו בעבר 137 דירות במסגרת מחיר למשתכן וכעת יוצאים להגרלות 9 דירות נוספות ולא ברור אם במסגרת מחיר למשתכן או מחיר מטרה.

במידה ו - 9 דירות ישווקו במחיר למשתכן, המחיר למטר יהיה 11,354.85 ש"ח. מדובר במחיר אטרקטיבי ביותר ותהיה התנפלות מטורפת על 9 הדירות הללו.

את הדירות בונה מרדכי אביב. מפעלי בניה בעמ

ההגרלה מיועדת רק למחוסרי דיור וצפי סיום ההגרלה 26/7/22




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה