הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מועצת ראשון לציון אשרה את הצעתה של מירב שמואל דולב לשיקום פארק שקמה

לאחר סיור שביצע מנכ"ל העירייה, דורון מילברג יחד עם חברת המועצה הוא הודיע כי הוא ירכז את החומר בנושא והם יבנו תוכנית עבודה שלאחריה יחלו העבודות.

חנה קקיאשוילי
תמונות מסיור בפארק
תמונות מסיור בפארק

עיריית ראשון לציון תבנה תוכנית עבודה לשיקום ושדרוג פארק שקמה במערב העיר.

בישיבת המועצה האחרונה, הגישה חברת המועצה, מירב שמואל דולב הצגה לסדר הנוגעת למצבו של פארק שקמה שלטענתה הפך להיות מוזנח ואף מהווה מפגע בטיחותי לתושבים ולילדים המבלים באיזור.

בישיבה החל דיון בנושא ביחד עם מנכ"ל העירייה, דורון מילברג שאף יצא לאחרונה לסיור בשכונה ובפארק יחד עם חברת המועצה, מירב שמואלי דולב.

ההצעה לסדר של חברת המועצה, מירב שמואל דולב




לטענת המנכ"ל, שכונת נאות שקמה זקוקה לשיקום יסודי ומעמיק ולכך יש צורך בתוכנית אדריכלית ולבצע תיעדוף מחדש לגבי התקציבים. הוא הוסיף ואמר כי תוך 3 חודשים הוא ירכז את התוכנית תוך קבלת חוות דעת מאנשי הבטיחות ואגף הפיתוח הנופי, והמטרה להיכנס לאחר מכן לעבודה. מילברג הדגיש כי העבודות יבוצעו באופן הדרגתי ויימשכו לפחות שנה.

לגבי המפגעים הבטיחותיים המנכ"ל ומ"מ יו"ר החברה העירונית, סורין גנות אמרו כי יש לטפל בהם באופן מיידי. בנוסף בתחילת החודש נכנס קבלן חדש לפארק וכבר ניתן לראות שינוי בניקיון.

בסיום הדיון התקבלה ההצעה טיפול בפארק.


מירב שמואל דולב חברת מועצה:

קיבלו את הצעה לסדר שלנו על שדרוג פארק נאות שקמה והתייחסות לכל השכונה. כבר בתקציב לשנת 2019 ראש העיר הבטיח שישקם את הפארק אך גם לאחר שעברו כבר 3 שנים עדיין לא מייעדים כספים לשיקום. בישיבת המועצה שהתקיימה אתמול נדהמתי לשמוע שהמנכ״ל ,שהגיע לסיור בפארק וראה את מצבו המחפיר , אמר שלא אצפה לתקציב משמעותי מכיוון שאין לעירייה כסף.

זאת, למרות שלפינוי השטח של מטווח 24 מנדבים 3 מיליארד ש"ח מכספי הציבור כאשר מדובר על שטח של העיר שעבורו לא אמורים לשלם מאומה. ואין 20 מיליון ש"ח?





להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה