בוטלה שביתת נהגי האוטובוסים אשר תוכננה ליום שלישי 5/7 ביבנה, גדרה, רחובות וראשון לציון. הנהגים קבלו את שרצו
ארגון נהגי האוטובוסים הגיעו לסיכום עם משרדי התחבורה והאוצר להעלות את שכר הנהגים והנהגות ל- 50 שקלים לשעה.

ביום שלישי הקרוב 5/7 החל מהשעה 14:00 ועד לסיום יום העבודה, הייתה אמורה להתקיים שביתת נהגי אוטובוסים ב - 7 חברות אוטובוסים ובהן חברת אלקטרה אפיקים המפעילה קווים ביבנה, גדרה, רחובות וראשון לציון.
אתמול חמישי 30/6 ההסתדרות הלאומית וארגון נהגי האוטובוסים הגיעו לסיכום עם משרדי התחבורה והאוצר להעלות את שכר הנהגים והנהגות ל- 50 שקלים לשעה. בכך, התקבלו דרישות הסתדרות הלאומית ונסללה הדרך להפסקת המחאה והשביתות.
ביום ראשון הקרוב ידונו הצדדים בזמני העלאת שכר הנהגים אך סוכם כי עד ינואר 2023 שכר הנהגים יעלה ל-50 ש"ח לשעה.
לאור הסיכום בוטלה השביתה
יואב שמחי, יו"ר ההסתדרות הלאומית מסר כי:
"תודה לכל הנהגים, על המאבק הנחוש והעיקש על מעמד הנהגים. תודה למשרד האוצר ומשרד התחבורה שהוכיחו שבאמצעות שיח והידברות ניתן להגיע להישגים הוגנים. הבטחנו שלא ידרסו את הנהגים - וקייימנו. עדכון שכר הנהגים ל-50 שקלים לשעה, הוא אבן דרך משמעותית בדרך לפתרון מצוקת כח האדם בתחבורה הציבורית."
ישראל גנון, יו"ר ארגון נהגי התחבורה הציבורית:
"שכר הנהגים מתחיל להתקדם למקום הראוי ולקראת דיוני התקציב 2023 נמשיך במאבק להכרה במקצוע ובוותק הענפי.
הוכחנו כי כאשר הנהגים מגובשים אפשר לקדם דברים ש- 50 שנה היו מקובעים ומוזנחים״.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחזה עדין לא מספיק צריך לתת להם כמו למורים קרוב ל 100 שח לשעה כי גם הם שומרים על הנוסעים שבהם ילדים והם עובדים כל השנה בלי חופשות של המורים.01.07.22 09:36 תגובה
- אורחיפה הן דוד את רואה? תלמדי01.07.22 14:51 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: