הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ראשון לציון נפרדת מליטל אסיף ז"ל! חברי מועצה, חברים ותושבי ראשון לציון ליוו בדרכה האחרונה את הפעילה החברתית, ליטל אסיף ז"ל שהלכה לעולמה

ליטל הייתה חברת ועדת בריאות הציבור, מנהלת מיז״ם למען עסקים קטנים, חברה בצוות היגוי בפורום נשות עסקים, מנהלת קבוצות וואטסאפ ופייסבוק.

מערכת האתר

היום נפרדה ראשון לציון מאחת הפעילות החזקות בעיר, ליטל אסיף ז״ל. חברת ועדת בריאות הציבור, מנהלת מיז״ם למען עסקים קטנים, חברה בצוות היגוי בפורום נשות עסקים, מנהלת קבוצות ווטסאפ ופייסבוק וחבריה מגדירים אותה כאישה שתמיד נכונה לעזור ותמיד עם חיוך. בהלווייתה נכחו מ״מ וסגנית ראש העיר, ליאל אבן זוהר, המשנה לראש העיר, איציק אבשלומוב, חברות המועצה, אילנית הרוש, דר׳ הדס הכהן ומירב שמואל, שותפתה לניהול הקבוצות, עדי זהר, חברי הפרלמנט של ראשון בו הייתה חברה ועוד רבים. יהי זכרה ברוך.

ברשתות החברתיות רבים נפרדו מליטל וספרו על ההיכרות איתה בהם חברי מועצה וחברים


חברתה, עדי זוהר:

ליטל הייתה מסוג האנשים שפוגשים פעם בחיים!
מפרגנת, תומכת, אכפתית, חברה אמיתית מכל הלב והנשמה.
מתוך תקווה שאת קוראת את זה עכשיו בגן עדן אני רוצה להגיד לך שאני לא יודעת אפילו איך להכיל את זה שהלכת ממני… וגם להגיד לך תודה על כל השעות שהקדשת לי לייעץ ולהקשיב לי במצוקות שלי, בחפירות שלי וכן, על העזרה בקבוצות. זה כל כך לא מובן מאליו!
אני אוהבת אותך ואני מקווה שתנוחי על משכבך בשלום ותהיי מאושרת איפה שלא תהיי


העיתונאית, זהבה הבר:

אני מביטה בתמונה ומתקשה להאמין שחברתנו ליטל איננה איתנו עוד. בשנים שאני חברה בפרלמנט, זכיתי להכיר קבוצה של אנשים טובים, פעילים בקהילה, מעורבים משפיעים ושואפים לטוב. צריך להביט על ליטל בעלת העיניים הזוהרות, מהן נשקף טוב לב ענק ונשמה יפה. בפרלמנט של יום שישי בפולה, אכלנו, שוחחנו, התווכחנו, צחקנו המון והיה תמיד נעים.

אהבתי את טוב לבה. היא הייתה פעילה חברתית, רגישה, דעתנית, אכפתית, לא היססה לומר את דעותיה גם אם ידעה שלא כולם יאהבו אותן. אישה אמיתית. ללא כחל וסרק. חברה טובה. אנחנו שוחחנו מידי פעם בשיחות פרטיות ואהבתי את תכונותיה וערכיה הטובים. את טוב לבה. חוש ההומור שלה. במהלך השנים האחרונות כשאושפזה והחלימה, לא העלינו על דעתנו שלא ירחק היום וניאלץ להיפרד ממנה. לפני כחודש כשאושפזה במצב לא טוב, שמחנו לשמוע לפני שבוע שמצבה הוטב. בימים האחרונים שוב הורע המצב ולצערנו אתמול בערב שמענו את הבשורה המרה. ליטל נפטרה. זה לא נתפס. קשה להאמין.

הלב כואב. הדמעות זולגות... הנחמה היחידה היא, שליטל איננה סובלת עוד. כעת היא נחה על משכבה בשלום. ליטל יקירתי. אהבתי אותך. אוהבת אותך.

יהי זכרך ברוך !



חבר המועצה, איציק אבשלומוב:

ליטל שלנו איננה. היום איבדתי חברה ,יועצת , מחנכת ,ולעיתים עבורי הייתה גם גננת, איציק אסור ,איציק מותר. איציק לא עכשיו.

וכל זה בשעות לילה, כשכולם כבר ישנים, ורק אנחנו עוד מדברים . ומהלילה כבר אין לי אותך להתייעץ. אין לי אותך להקשיב, ואין לי אותך לספר מה קורה. לא היו לך חיים פשוטים, אבל תמיד רצית לעזור לאחרים. ואני היום נפרדתי מימך בדמעות, והבטחתי , שאמשיך את בקשתך להמשיך ולפעול למען ... לכי לדרכך ליטלי ודעי שאהבנו אותך



חברת המועצה, ד"ר הדס הכהן:

היא כבר לא איתנו והלב נקרע. נאבקה על חייה בשקט המאפיין אותה. אישה עם לב זהב. נשמה טובה. כינה, צנועה, אוהבת אדם וצדק.

תמיד פרגנה מכל הלב והעריכה בכל ליבה את הפעילות למען מיוחדים. אמרה לי יש לך משהו לפרסם תפני אליי. ליטל התמודדה עם מגבלה שקופה. האודם והאיפור הסתירו את מה שחוותה ואת קשיי היומיום שלה. בתקופת קורונה כשערכתי מפגשי ראשי חודשים בזום ופניתי אליה ואמרתי שבחרתי בה לתת לנו הרצאה ומניתי את הסיבות לבחירה בה , שאלה בענווה רבה ועם צחוק מתגלגל אם אני רצינית (כמה ענווה הייתה בה!!!) . והיא הכינה הרצאה מדהימה. סגרנו על מקסימום 40 דקות והמפגש ארך שעתיים והשאיר טעם של עוד....הנשים שהשתתפו לא רצו לסיים ובקשו עוד ועוד . בכל מפגש שלנו , ככה פתאום ללא שום קשר ציינה שהיא מאוד רוחנית ושיש לה כבוד למסורת. ואני הערכתי. מהנגיעות הקטנות סביב נושאים מיסתים ביהדות שהיא מאוד אהבה ועסקה בהם...גיליתי שהיא אוחזת בידע רב ובעלת אמונה.

ליטל אסיף יקרה שלי תחסרי לי ולכל מי שהיה קשור אלייך ולמי שהיית נאמנה לו, אהבת, תמכת, והאמנת , חברי איציק אבשלומוב חברי פרלמנט שישי בפולה, חברי פורום עסקים שריכזת ועוד רבים ורבות מבני עירינו.

נוחי על משכבך בשלום!





להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה