לקראת חג הפסח עיריית ראשון לציון תצא במיזם המעניק הטבות לתושבים בבתי העסק המקומיים בעיר. מדובר על יוזמה נוספת של העירייה באמצעות האגף לקידום העסקים העירוני לסייע לבעלי העסקים בעיר ולעודד את התושבים לבצע את הקניות לפסח בעיר. במהלך השנתיים האחרונות בצעה העירייה מגוון אירועים ופעילויות למען העסקים בעיר שנפגעו בתקופת הקורונה: יום עסקים, מפגשים עם ראש העיר, רז קינסטליך, הרצאות ומפגשים להענקת כלים לקידום העסק, חשיפתו ועוד.
לקראת תחילת המיזם תשיק העירייה חוברת קופונים והטבות של בתי העסק בעיר, אשר תופץ באופן דיגיטלי, במטרה לאפשר לתושבי העיר ליהנות ממגוון ההטבות והמבצעים של בתי העסק בעיר ובכך להגדיל את החשיפה של העסק שלכם.
פעילות "חג של הטבות ומבצעים בעסקים המקומיים" תתקיים בין התאריכים 7-21.4.2022
העירייה יצאה בימים אלו בקריאה לבעלי העסקים בעיר המעוניינים לקחת חלק בפעילות ולהופיע בחוברת ההטבות ולהציע את ההטבות אותן הם מעוניינים להעניק לתושבים.
סוגי ההטבות שניתן להציע (ניתן לבחור הטבה אחת בלבד):
קנה-קבל (יש לציין במפורט מה המוצר שהלקוח צריך לקנות ומה יקבל בתמורה)
הנחה על קניית מוצר (יש לציין במפורט את גובה ההנחה ואת המוצר הספציפי)
שובר מתנה (יש לציין במפורט מהי המתנה, שוויה, ומה סכום הקנייה הנדרש לקבלת השובר)
מתנה ברכישת מוצר מעל סכום מסוים (יש לציין במפורט מהי המתנה ומה הסכום הנדרש לרכישה)
חוברת ההטבות לתושבים תהיה תקפה במהלך התקופה 7-21.4.22.
ההרשמה למתן הטבה תתאפשר עד 31.3.
רק 100 העסקים עם ההטבות האטרקטיביות ביותר יכללו בחוברת ההטבות.
לפרטים נוספים ניתן לפנות לאגף קידום עסקים במנהל קהילה במייל kidumasakim@rishonlezion.muni.il
או בטלפון 054-6728199
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.