הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הפגנה! הסייעות במערכת החינוך בראשון לציון, רחובות, בת ים, חולון, יבנה, גדרה, קרית עקרון ומזכרת בתיה יקיימו ביום ראשון 5/12 הפגנות על תנאי העסקתן. מיקומי ההפגנות בכתבה

מטה האבק פתח לצורך המחאה קבוצות וואטסאפ בהן ניתן לקבל עידכונים- לינק מצ"ב בכתבה

מערכת האתר
ביום ראשון 5.12 ייצאו לרחובות עשרות סייעות, תומכות חינוכיות של מוסדות החינוך בישראל כאות מחאה על תנאי העסקתם. ברחבי הארץ מהצפון ועד הדרום יצאו הפגנות במטרה להעלאות את הנושא למודעות ולמצוא פתרונות למצב. מאז פרסום המחאה היא התרחבה לכל הארץ ואף קבלה את תמיכתם של ועד הגנים הארצי שהודיע כי הוא עומד לצד הסייעות ותומך במאבקם החשוב. יש לציין כי כיום יש מחסור חמור בגננות, ממלאות מקום וסייעות ולאור המצב הודעה שרת החינוך, ד"ר יפעת שאשא ביטון למצוא בהקדם מענים למחסור הקיים. לאחרונה אף פורסם כי בדיון ועדת החינוך בכנסת עלה הרעיון להכנסת חיילים משוחררים אל מוסדות החינוך בתור תומכי חינוך (כעבודה מועדפת). מטה המאבק הודיע התנגדותו המוחלטת למהלך מאחר ולא ייתכן כי יתנו לכל אדם ללא ניסיון להיכנס למוסדות החינוך ולטפל בילדים עם צרכים מיוחדים.


ההפגנות יתקיימו ביום ראשון 5.12 בשעה 18:30 בנקודות הבאות:


סייעות רחובות , קרית עקרון ומזכרת בתיה יפגינו ב -

במזכרת בתיה ברחבת השופרסל, שד' מנחם בגין 2

סייעות ראשון לציון ונס ציונה יפגינו ב -

ראשון לציון המזרקה מדרחוב רוטשילד

סייעות בת ים וחולון יפגינו ב -

מחלף יוספטל

סייעות יבנה וגדרה יפגינו ב -

אשדוד, מול בית העיריה הגדוד העברי 10

להצטרפות לקבוצת הוואטסאפ:
מוקד רחובות, מזכרת בתיה קרית עקרון והאזור

https://chat.whatsapp.com/Epi9QayzzL6EC23CrcpWFl


מוקד ראשון-נס ציונה והאזור

https://chat.whatsapp.com/IvOR1vWdVWTChupQ1QEMyk

https://chat.whatsapp.com/GoaA2HeMZ3C1njq4OI1ZYk


חולון בת ים







להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה