תינוק ננעל לעיני אמו ברכב בראשון לציון וחולץ ללא פגע על ידי מתנדבי ידידים
בידידים שבים וקוראים להורים לשאת עליהם את מפתח הרכב ושלא לתת אותו לילדים • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית.

הבוקר (שני) בשעה 8:17 התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות תינוק כבן שנה, שננעל בשגגה ברכב לעיני אמו, ברחוב העסיס בראשון־לציון.
ישראל קלפוהולץ, משה סמרה, רונן עזרן ויקיר רפאלי - מתנדבי סניף ראשל"צ, נענו לקריאה ובאמצעות הציוד שברשותם, חילצו את התינוק בשלום, ללא גרימת נזק לרכב.
ישראל מספר:
"הייתי בביתי עם הקפה של הבוקר כשנכנסה הקריאה. עזבתי הכל ויצאתי לכיוון. למזלי לא היו פקקים וכשהגעתי מצאתי תינוק נעול לבדו בתוך רכב מונע כשהמפתח בידו. בפעולה זריזה פתחנו את אחד החלונות וכך הוצאנו את התינוק היישר לזרועות אמו. במהלך האירוע השוטרים שהוזעקו דאגו להרגיע את האמא והמתינו לבואנו. סיפוק גדול להתחיל כך עוד יום של חסד לזולת".
ישראל מנס המוקדן מוסיף:
"השיחה תפסה אותי בדרכי לתפילה. האמא הייתה נשמעת רגועה והסבירה לי שהמפתח נשאר בידו של התינוק והוא נעל את עצמו. נשארתי איתה על הקו עד לחילוץ שהסתיים בהצלחה".
בידידים שבים וקוראים להורים לשאת עליהם את מפתח הרכב ושלא לתת אותו לילדים • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחחוסר אחריות של ההורה, תמיד צריך לחשוב מראש ולמנוע כל תרחיש אפשרי.22.11.21 13:14 תגובה
- אורחארגון של אנשים טובים תמיד זמינים22.11.21 13:15 תגובה
- אורחתנו לתנוקות את הסמארטפון שלכם שישחקו בו ולא את המפתחות. ... גם את זה אל תתנו, הם יותר נבונים מכם.22.11.21 15:13 תגובה
- אורחאסור לשפוט מה שחשוב שהכל נגמר בשלום הודו לשם כי טוב כי לעולם חסדו22.11.21 17:52 תגובה
- אורחכל הכבודלאירגון ידידים מרגעי חיים נותנים תיקוה ועושים עבודת צוות וקדוש23.11.21 08:09 תגובה
- אורחיישר כוח ברוכים תהייו23.11.21 08:11 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: