שירות חדש לתושבי ראשון לציון- רוכשי הדירות יוכלו לקבל אישור לטאבו שיעבור ישירות לרשם המקרקעין באופן מקוון וללא כל המתנה
ראש העיר רז קינסטליך: "אנחנו ממשיכים להעביר שירותים רבים לדיגיטל וזאת על מנת להקל עליכן ועליכם, תושבות ותושבים יקרים. הצעד הזה מצטרף לשורת צעדים שביצענו לאחרונה על מנת להנגיש כמה שיותר פעולות ובכך לייעל את השירותים שהעירייה מספקת ולחסוך זמן יקר".

עיריית ראשון לציון משיקה בימים אלו שירות חדש לתושבים שירות מקוון שיאפשר לכם לקבל אישור לרשם המקרקעין בקלות ובמהירות, ויקל על תהליך רכישת הדירה.
השירות החדש, יאפשר לכל רוכשי הדירות בעיר לקבל אישור של העירייה לטאבו שיעבור ישירות לרשם המקרקעין, והכל באופן מקוון ללא המתנה מיותרת. מדובר על מסמך המאשר כי הנכס נקי מחובות של העירייה ועל פיו ניתן לבצע העברת בעלות.
לרשימת השירותים המקוונים המלאה לחצו כאן >> https://bit.ly/3kCZZ5h
לבירור מידע ובדיקת סטטוס הטיפול בבקשות וקביעת פגישה לסיום ההליך - ניתן לפנות טלפונית למוקד המידע והגביה או לשלוח דואר אלקטרוני tabu@rishonlezion.muni.il בציון הפרטים: מספר הזהות של משלם הארנונה, גוש, חלקה, כתובת הנכס, מספר הנכס ומס פניה מקוונת ככל שקיימת. בנוסף, לציין פרטי יצירת קשר להחזרת תשובה.
ראש העיר רז קינסטליך:
אנחנו ממשיכים להעביר שירותים רבים לדיגיטל וזאת על מנת להקל עליכן ועליכם, תושבות ותושבים יקרים. הצעד הזה מצטרף לשורת צעדים שביצענו לאחרונה על מנת להנגיש כמה שיותר פעולות ובכך לייעל את השירותים שהעירייה מספקת ולחסוך זמן יקר. אנו נמשיך להתחדש ולהשתדרג עבורכם.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחעל התענוג הזה, של קבלת מסמך המאשר היעדר חובות לעיריה משלמים 75.40 ש"ח. למה כל כך יקר?23.11.21 09:36 תגובה
- אורחפשוט כי הם יכולים25.11.21 14:09 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: