הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

כלב לחץ על שלט ונעל את עצמו וכלב נוסף ברכב בראשון לציון... מצורף סרטון

צילום דוברות ידידים

אבי בר


אתמול ראשון 7/11 בשעה 20:54 התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות שני כלבים שננעלו בשגגה ברכב, ברחוב ברשבסקי בראשון לציון.


זוהר גיל, מתנדב סניף ראשל"צ וזמיר דבורה, מנהל הסניף, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם, חילצו המתנדבים את הכלבים בשלום, מבלי לגרום כל נזק לרכב.


זמיר דבורה:

"בדיוק היינו בפתיחת אירוע הדרכה למתנדבים. המשתתפים החלו להגיע למקום ותוך כדי, קיבלנו קריאת חירום. אני וזוהר נכנסנו מיד לרכב ותוך זמן קצר הגענו למקום וחילצנו את הכלבים בשלום. מבירור פרטי המקרה מול הבעלים, הבנתי ששלט הרכב הונח על המושב וברגע שנטרקה דלת הרכב, הכלב פשוט לחץ על השלט ונעל את הרכב. אני ממש שמח שהצלחנו לתת דוגמא חיה למשתתפי הערב הדרכה".


סרטון החילוץ




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה