הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חבר מועצת העיר ראשון לציון דורון אוזן הגיש הצעה לסדר נגד הפקעת 9 מקומות חנייה ברחוב רוטשילד לטובת פינות הישיבה החדשות המוצבות בכביש

בהצעה לסדר טוען דורון אוזן " קיימת סכנה חלילה מפגיעת כלי רכב או אוטובוס לאלו שישבו באותם מפרצונים.... הם יתמלאו בבקבוקים, בדלי סיגריות, כוסות קפה ועוד

אבי בר
בימים אלה הוקמו ברחוב רוטשילד פינות ישיבה חדשות , כאשר כל מתחם ישיבה ממוקם על הכביש ותפס מספר מקומות חנייה. חבר המועצה דורון אוזן הגיש הצעה לסדר לבטל את הקמת הספסלים בטענה, כי ברחוב רוטשילד קיימת בעיית חנייה ותנועה, ומקומות החנייה שנלקחו לטובת הספסלים פוגעים בעסקים והם יהפכו למפגע בטיחותי שבו רכבים יכולים לפגיע ביושבים ומפגע תברואתי שיהפוך לנקודת אשפה למשליכי בדלי סיגריות, פחיות שתיה, כוסות קפה ועוד.

להלן ההצעה לסדר

לכבוד.
רז קינסטליך
ראש העיר
הנדון ביטול מקומות חניה ברוטשילד = פגיעה ישירה בבעלי העסקים ותושבי העיר.

הווי ידוע לכבודו שהוחלט להקים מפלצות כתומות ברחוב רוטשילד על חשבון תשעה מקומות חניה ומדובר בפגיעה ישירה בבעלי העסקים.
ידוע שכל חניה במרכז העיר חשובה ויקרה גם לבעלי העסקים וגם לתושבי העיר שעושים מאמץ להגיע לעיר כי אין תחבורה ציבורית ראויה ומהירה.
בנוסף אין פתרונות חניה מספיק טובים במרכז העיר ומשום כך מרכז העיר נחלש ואני מתכוון שהפרנסה בקרב הסוחרים ירדה בשנים האחרונות וכל פעם מוסיפים עליהם עוד מכות כתוצאה משינויים כאלו ואחרים לרבות המפלצות הכתומות האחרונות על חשבון מקומות חניה.
בשלהי הקדנציה האחרונה נלחמתי יחד עם התושבים להעביר את אותם מקומות חניה שניתנו לרכבים השיתופיים במרכז העיר לרחובות סמוכים היה מדובר בטעות אז וגם היום. היה מצופה מהעירייה לשפץ ולטפח את מרכז העיר רוטשילד ז’בוטינסקי והרצל
בשלוש השנים האחרונות אך היות וזה לא קרה נראה כי העירייה שולפת מהמותן כל מיני רעיונות שעולות המון כסף ללא מחשבה ובדיקה במה זה יועיל תוך סכנה חלילה מפגיעת כלי רכב או אוטובוס לאלו שישבו באותם מפרצונים.
במקום גימיקים תדאגו לנקיון העיר, לטיאוט ברחובות, להחלפת התאורה למתיחת פנים לרחוב לשיפוץ וחידוש הלא בבחירות הצגתם תוכניות בדיוק כפי שהצגתם שיש לכם פתרונות תחבורתיים רק שעכשיו נזכרתם שצריכים להקים מנהלת תחבורה בעלות יועץ
של 75.000 שח לחודש.
מה קרה להבטחות הבחירות ולבקיאות בכל מפגש תושבים קל להבטיח אבל מסתבר קשה ליישם.
לידיעתך אותם מפלצות שכולם חשבו בגלל הצבע שמדובר בפחי מחזור יתמלאו בבקבוקים, בדלי סיגריות, כוסות קפה ועוד.
וכמו שציינתי קיימת סכנה לאותם אלו שיבחרו לשבת בתוכם מפגיעת כלי רכב כי הם בולטים לכיוון הכביש.
אין מחשבה, אין ניהול תתעסקו בשיפור חזות העיר, בניקיון בשיפוץ וחיזוק מבנים במקום בקוסמטיקה וגניבת דעת.
מפגישות עם בעלי העסקים באזור שביקשו להסיר אותם מהרחוב למקומות אחרים בעיר כי פרנסתם קשה הבטחתי שאעשה כל שאוכל כדי לסלק את המפגעים הללו.
אני מבקש חבריי למועצה שתקיימו דיון רציני ותבחנו את הנושא ברצינות ואולי תבינו שיש מקום להזיז אותם לאזורים אחרים בעיר ובטח לא על חשבון מקומות חניה יקרים ברחוב שפעם היה שוקק והיום גוסס.
שלכם,
דורון אוזן
חבר המועצה
יו״ר ועדת הביקורת


להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה