ראש עיריית ראשון לציון, רז קינסטליך ואופק ראשון יקחו חלק בועידת השלטון המקומי לחדשנות שתתקיים בגני התערוכה
מדובר באירוע השנתי הגדול, המשמעותי והנרחב ביותר של השלטון המקומי בישראל הכולל בתוכו יריד מציגים, כנסים מקצועיים ואירוע בינלאומי – Muni World. רז קינסטליך ישתתף בפאנל שיעסוק בתחום התכנון והבנייה בישראל. אופק ראשון תשתתף בפאנל על השפעת כוכבי רשת על שינוי המציאות.

ועידת השלטון המקומי לחדשנות תתקיים השנה בימי רביעי - חמישי 20-21.10.2021 בגני התערוכה.
מדובר באירוע השנתי הגדול, המשמעותי והנרחב ביותר של השלטון המקומי בישראל הכולל בתוכו יריד מציגים, כנסים מקצועיים ואירוע בינלאומי – Muni World
את האירוע פוקדים כ- 9,000 מנהלים בכירים מ- 257 רשויות ו- 400 חברות ותאגידים עירוניים. רק פעם בשנה, ניתן למצוא תחת קורת גג אחת, את כל הצמרת המוניציפאלית הישראלית לחוויה יוצאת דופן של מפגש, לימוד, החלפת דעות ורעיונות וחשיפה לספקים ועסקים הפועלים במגזר. האירוע הוא כר פורה לחדשנות, ליזמות עסקית ולטווייתם של קשרים עסקיים ענפים. עוצמתו של הכנס נובעת משיתוף הפעולה שרוקמים המשתתפים והשפעתו על חיי היום יום של מיליוני אזרחים במדינה.
בכנס יקחו חלק גם ראשי הרשויות בהם רז קינסטליך שישתתף ביום חמישי 21.10 בפאנל: "ישראל מודל 2048: כיצד תיראה מדינת ישראל בשנת המאה, והאם יש מקום לשיתוף המגזר המוניציפלי בשלבי התכנון?
בפאנל ישתתפו יחד עם קינסטליך: יאיר הירש, מנכ"ל משרד הפנים דלית זילבר, מנכ"לית מינהל התכנון קרן גרין, ראש מועצת קדימה, צורן אמיר.
נציגה נוספת של העיר היא אופק ראשון, מפקדת סיירת החרם שתיקח חלק ביום חמישי 21.10 בפאנל: "לשנות את המציאות".
גיא לרר וכוכבי רשת מספרים איך מובילים שינוי ועל הדרך שוברים את האינטרנט. יחד עם אופק ישתתפו: סמיון גרפמן, גדי וילצ'רסקי אמיר שואן, ראש דסק תחקירים, הצינור - ערוץ 13.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.