חברת סונול EVI תפרוס 50 עמדות טעינה לרכבים חשמליים ברחבי ראשון לציון ובהמשך תפרוס כ - 500 עמדות טעינה נוספות
תפרוס 50 עמדות טעינה בתוך עשרה חודשים * חלק מהעמדות ישמשו את החברה לביטחון שגם היא יצאה למכרז להצטיידות ברכבים חשמליים עבור רכבי הסיור * ראש העירייה, רז קינסטליך: "חלק בלתי נפרד ממדיניות העירייה לעודד מעבר לתחבורה ירוקה וחכמה, שמירה על איכות הסביבה והפחתת זיהום האוויר" * תושבי העיר ייהנו מהנחה של 20% מהתעריף

חברת סונול EVI זכתה במכרז של עיריית ראשון לציון לפריסת 50 עמדות טעינה לרכבים חשמליים ברחבי העיר. החברה תידרש להשלים את הפריסה בתוך עשרה חודשים, כאשר 12 עמדות מיועדות לרכבים החשמליים של החברה לביטחון. את המכרז מובילה ומנהלת חברת ייזום ראשון. המכרז רחב ההיקף וכולל עמדות טעינה איטיות וכן עמדות טעינה מהירות ואולטרה מהירות עם תמהיל ופריסה רחבה ומדורגת שתכלול את מרכז העיר, אזורי תעסוקה ומסחר ושכונות מגורים.
בהתאם לעלייה הצפויה בשימוש ברכב חשמלי החברה תמשיך ותפרוס בהדרגתיות עד 500 עמדות טעינה כולל עמדות מהירות ואולטרה מהירות. במסגרת המכרז נקבעו תעריפי מקסימום לקוט"ש לעמדות הטעינה השונות, כאשר תושבי העיר, רכבי העירייה ורכבי החברות העירוניות יזכו להנחה של 20% מהתעריף.
ראש העירייה רז קינסטליך:
אני שמח שהפרויקט החשוב הזה יוצא לדרך, הפרויקט צפוי לתת מענה רחב היקף לתושבים שבחרו לעבור לרכב חשמלי ויעודד תושבים רבים אחרים לעבור לרכב חשמלי. שמנו לנו למטרה להעניק את השירותים המיטביים לתושבים בכל תחום, כך גם בתחום הטעינה החשמלית שלצד חסכון כספי בעלויות הדלק ובעלויות אחזקת הרכב, יש גם תרומה משמעותית בהפחתת זיהום האוויר ושמירה על איכות הסביבה".
במקביל למכרז זה, יצאה החברה לביטחון במכרז לאספקת רכבים חשמליים עבור רכבי הסיור. קינסטליך הוסיף על כך: "אם תושבים רבים בוחרים ליישם מדיניות ירוקה בחייהם וודאי שגם העירייה תהיה שותפה לכך". כבר היום יש לחברה לביטחון רכב חשמלי מסוג MG שפועל כניידת פיקוח עירוני. במסגרת המכרז של החברה לביטחון, יוחלף כל צי הניידות לצי רכבים חשמליים.
המשנה לראש העיר, עידן מזרחי, המשמש כמ"מ יו"ר דירקטוריון חברת 'ייזום ראשון', אמר:
"זהו מהלך משמעותי וחשוב שחברת ייזום ראשון מנהלת, מדובר בפרויקט רחב היקף בעל השפעה חיובית ביותר על העתיד של כולנו ואני שמח על הצלחת המכרז, ראשון לציון צועדת קדימה עם המגמה העולמית למעבר לאנרגיה ירוקה ועידוד הקיימות".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחמר קינסטליך, העיר מוזנחת מגעילה מסריחה וכיעור והזנחה ניכר בכל פינה או צומת. חרא של כלבים בלי אכיפה, כבישים ומדרכות מתפוררות ביטלת כל מה שהיה טוב בעיר. מתפללים ליום שתעוף לנו מהחיים ותפנה מקום לאיש או אישה רציניים חזקים שירימו עיר בסדר גודל כזה למעלה כי עליך זה גדול מסתבר11.10.21 20:04 תגובה
- אורחראש עיר מעאפן בינתיים דבר אחד לא עשה חוץ מלהרוס11.10.21 20:26 תגובה
- אורחמעניין כמה עולה טעינה11.10.21 20:37 תגובה
- אורחהיום 1.30...שח12.10.21 11:04 תגובה
- אורחלפי המחירים עדיף בנזין11.10.21 20:37 תגובה
- אורחרז עלה והצלח כולנו איתך11.10.21 20:59 תגובה
- אורחמגרש החנייה מול קפה פולה...מזוהם מלכלוך של שנים12.10.21 00:36 תגובה
- אורחאחלה רז12.10.21 06:33 תגובה
- אורחובבת ים, 0! למה? כי אין שם רכבים חשמליים12.10.21 09:18 תגובה
- אורחכל הכבוד לך ראש העיר12.10.21 10:56 תגובה
- אורחכמה באמת יעלה לטעון את הרכב ולכמה קילונמטר טעינה אחת תספיק?12.10.21 16:17 תגובה
- אורחזה תלוי בכיבולת של הסוללות של הרכב הפרטי שלך. לא שייך לתחנת הטעינה.28.12.21 19:06 תגובה
- אורחעידן מזרחי נרקומן מסריח12.10.21 18:37 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: