הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הפסטיבל של אילן בר שלום ז"ל יוצא לדרך! משפחת בר שלום, ועיריית ראשון לציון משיקות את פסטיבל הסרטים הקצרים לבני נוער, לזכרה של תלמידת העיר שנספתה באסון נחל צפית; ההרשמה עד 31.10

לדברי מיכאל, מנהל מועדון התדר מטרת הפסטיבל היא בעיקר בפן החינוכי- חשיפת בני הנוער לעולמה של אילן בר שלום ז"ל ויצירת סרטים קצרים בהם יש מסר חברתי. בנוסף יקבלו המשתתפים כלים ומידע על עולם הקולנוע ויצירת סרטים.

חנה קקיאשוילי

עיריית ראשון לציון, אגף הנוער יחד עם מועדון הנוער, התדר יוצאים במיזם מיוחד לזכרה של אילן בר שלום ז"ל שנספתה באסון נחל צפית. "הפסטיבל של אילן" -תחרות סרטים קצרים נושאת פרסים לבני נוער המתקיים ביוזמת משפחתה של אילן ז"ל במטרה להנציח את זכרה.

אילן הייתה חניכה של אגף הנוער ופעלה במדצ"ים ובמגמת הקולנוע בבית הספר. לאחר האסון פנו בני המשפחה אל העירייה, שהרימה את הכפפה ופעלה יחד איתם להקמת הפסטיבל וחלקות פרסים ומלגות למשתתפים.

לדברי מיכאל, מנהל מועדון התדר, מטרת הפסטיבל היא בעיקר בפן החינוכי- חשיפת בני הנוער לעולמה של אילן בר שלום ז"ל ויצירת סרטים קצרים בהם יש מסר חברתי. בנוסף יקבלו המשתתפים כלים ומידע על עולם הקולנוע ויצירת סרטים. אירוע הסיום של הפסטיבל עתיד להתקיים במהלך חודש מאי 2022.

הפסטיבל מיועד לבני 13-18 שיוכלו לשלוח לתחרות סרטים קצרים בני 2-3 דקות העוסקים בתחומים חברתיים.

ניתן להירשם עד לתאריך 31.10.21

לפרטים נוספים: 03-7948646

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSew4zfzpxhO6Y7RdYX7SWpTs39Lq0m5-10_dooihYGPM9zJcQ/viewform







להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה