טביעה בחוף פלמחים, מצב הטובע קשה
התרחץ בחוף לא מורשה

יום שלישי ראש השנה 7/9 בשעה 15:32 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על טביעה ברצועת חוף לא מוכרזת בפלמחים. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שיבא בתל השומר גבר בן 48 במצב קשה כשהוא מורדם ומונשם.
פראמדיק מד"א אלדר מלכה סיפר:
"כשהגענו למרפאה של החוף המוכרז הצטרפנו לצוות הרפואי שטיפל בגבר שהיה במצוקה נשימתית קשה. אנשי רשות הטבע והגנים סיפרו לנו שהגבר אותר על קו המים לאחר שטבע וחולץ ע"י עוברי אורח ברצועת חוף לא מוכרזת ובעזרת טנדר 4×4 הם חילצו אותו למרפאה. המשכנו את הטיפול הרפואי שכלל מתן חמצן ותרופות הרדמה, הנשמנו אותו ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו יציב."
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחגם לפני שבוע בחורה טבעה.... יחי המשמעת07.09.21 19:24 תגובה
-
אורחהחלמה מהירה. חגורת הצלה מצילה חיים08.09.21 07:35 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: