הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

למרות האיסור 5 נערים ונערות בזמנים שונים נכנסו לחוף הים בראשון לציון והחלו לטבוע וניצלו בזכות 4 מצילים ששהו בחוף: גילי גפלה, שי בן גוזי, ליאור סבג ונירן הירש.

ראש העירייה, רז קינסטליך, אמר: "האירועים אמש הם בדיוק מה שחששנו מהם. לשמחתי היינו מוכנים בנוכחות מצילים בחוף. אני חושב שצריך ונכון לפתוח את חוף הים, אבל עד שזה יקרה, אנחנו צריכים להקפיד למלא את הנחיות משרד הבריאות ולכן אני מבקש מאזרחים להימנע מלהגיע לחוף הים".

אבי בר


בהפרש של שעה, שתי הצלות דרמטיות בחוף הים בראשון לציון


למרות האיסור להיכנס לחוף הים, היו מי שניצלו את מזג האוויר הקיצי ונכנסו אמש לים בראשון לציון, דבר שכמעט עלה להם בחייהם. בעקבות החלטת עיריית ראשון לציון להפעיל שירותי הצלה לצד האכיפה, שהו בחוף באותם הרגעים ארבעה מצילים כוננים: גילי גפלה, שי בן גוזי, ליאור סבג ונירן הירש.


המצילים זיהו בחוף הים קריאה לעזרה בחוף הצפוני. שתי נערות ונער נסחפו בזרם פורץ שמשך את המתרחצות פנימה לעומק. שני מצילים כוננים רצו אליהם והצילו אותן באמצעות גלגלי הצלה.

שעה לאחר מכן, שוב אירוע, באותו מקום ממש. הפעם היו אלו שתי נערות שנסחפו באותו זרם ממש. גם במקרה זה רצו אליהם המצילים ומשו אותן מהמים.


אירועים אלו הם בדיוק התרחישים שמהם חששו בעירייה. מזג האוויר השרבי הצפוי בסוף השבוע יעודד רבים לפקוד את חוף הים. העירייה נערכת לאכוף את איסור הרחצה אך במקביל מציבה מצילים שיסיירו לאורך חוף הים.


ראש העירייה, רז קינסטליך, אמר:

"האירועים אמש הם בדיוק מה שחששנו מהם. לשמחתי היינו מוכנים בנוכחות מצילים בחוף. אני חושב שצריך ונכון לפתוח את חוף הים, אבל עד שזה יקרה, אנחנו צריכים להקפיד למלא את הנחיות משרד הבריאות ולכן אני מבקש מאזרחים להימנע מלהגיע לחוף הים".


מחזיק תיק חופים ואגמים, עידן מזרחי, הוסיף:


"חוף הים הוא מקום פתוח, עם זרימת אוויר ומים מתחלפים כל הזמן על ידי הגלים, כל התנאים הנוחים למניעת הדבקה והתפשטות הנגיף. ערי החוף ובניהן ראשון לציון ערוכות לעמוד במתווה לפתיחת עונת הרחצה. אני קורא למקבלי ההחלטה לאפשר ליהנות ממשאב הטבע היפה הזה".


חדשות לוח הדירות של be106 ראשון לציון

דירות למכירה בראשון לציון

למכירה בראשון לציון בבניין של פרשקובסקי, 6 חד' , 145 מ"ר


בשכונת רמז ברחוב המבוקש והשקט ביותר דירת 6 חדרים יפיפיה. 145 מ"ר , מרפסת שמש כ- 18 מ"ר לנוף פתוח עד הים. מעלית, דירה נדירה במיקום האטרקטיבי ביותר בשכונה, 4 כיווני אוויר 3,390,000 ₪

לפרטים

אנה שוורץ 055-432-2106

בלוח הנדל"ן הגדול של be106 מעל 100 נכסים, של דירות ונכסים מסחריים כולל תמונות ופירוט בהרחבה

להלן לינק ללוח be106

http://www.be106.net/realestate/sale



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה