הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הלמ"ס: 84.8% מתושבי ראשון לציון הביעו אמון בהתמודדות העירייה עם מגפת הקורונה

כך עולה מסקר הלמ"ס שנערך לגבי החוסן האזרחי של הציבור בישראל בעקבות משבר הקורונה

חנה קקיאשוילי

בסוף חודש אפריל (בתאריכים 26.4-1.5.20) ערכה הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה סקר בזק שמטרתו לספק תמונת מצב ונתונים חיוניים למקבלי ההחלטות לגבי החוסן האזרחי של הציבור בישראל (סקר בקרב בני 21+), בעקבות משבר הקורונה. הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ערכה את הסקר בשיתוף עם המועצה לביטחון לאומי ומשרד ראש הממשלה. השאלות בסקר הקיפו מגוון נושאים: בריאות, מצב נפשי, צריכת מזון, קבלת עזרה, מצב כלכלי ועבודה, מידת המילוי אחר הוראות משרד הבריאות והממשלה, ומידת האמון בממשלה וברשות המקומית של יישוב המגורים בהתמודדות עם נגיף הקורונה.

על פי נתוני הסקר 46.9% מכלל הנשאלים הביעו אמון רב ברשות המקומית בה הם מתגוררים, בהתמודדות עם נגיף הקורונה וכאשר מסתכלים על 8 הערים הגדולות רואים כי שיעור האמון נע בן 90.1% לבין 67.1% .

תושבי ראשון לציון הביעו 84.8% אמון בעיריית ראשון לציון ובהתמודדות שלה עם נגיף הקורונה לעומת 79.7% בממשלת ישראל.



חדשות ראשון לציון בוואטסאפ



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה