הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מצורף סרטון: גולש נסחף בחוף ראשון לציון למרחקים וניצל על ידי סירה משטרתית

צילום - דוברות המשטרה

אבי בר


סרטון החילוץ


יחידת השיטור הימי של משטרת מחוז תל אביב סיימה את פעולות החילוץ של חמישה ילדים מסירה תקועה מול חופי הרצליה ומיד הוזעקו להגשת סיוע וחילוץ של גולש מול חוף ראשל"צ.

סירת השיטור הימי היו בשיוט של סריקת חופים כשהבחינו, במרחק של כ - 500 מטר מהחוף, בגולש גלים אשר נופף בידיו וקורא לעזרה.

ספינת השיטור הימי התקרבה אל הגולש וזה סיפר כי נסחף בזרם וכי אפסו כוחותיו וכי הוא מתקשה לחזור אל החוף.

שוטרי השיטור הימי העלו את הגולש אל ספינת השיטור ולאחר בדיקה עי חובש ולאחר מנוחה ווידוא שאזר חזרה כוחות, הובילו אותו לחוף מבטחים.


המשטרה קוראת לציבור הגולשים, השייטים והשוחים לנהוג בזהירות ובהתאם למצב הים. היום מדובר בים שהוא גבה גלים עם מערבולות וזרמים אשר בהחלט עלולים לסכן חיי אדם. יש לנהוג באחריות ובזהירות המתבקשת.

כל מי שנמצא במצוקה או מי שמזהה אחרים שנסחפו או שזקוקים לסיוע, מתבקשים לדווח במיידי למוקד המשטרה במספר 100.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה