מועצת ראשון לציון אישרה את הצעתו של איתי מתיתיהו להרחבת השי לחיילים גם לנערים/ות עם צרכים מיוחדים שלא יכלו להתגייס מסיבות רפואיות וחיילים בודדים
ההצעה אושרה אמש (רביעי) בישיבת המועצה. המשנה לראש העיר, ומחזיק תיק נוער וצעירים, איתי מתיתיהו: "אני רואה חשיבות עליונה ושליחות שלנו, העירייה, לתמוך ולעודד את הצעירים לתרום למדינה כשירות צבאי או לאומי. אנו נמשיך להעמיק את הקשר עם הצעירים ולתמוך בהם ככל שניתן. תודה לראש העירייה ולחברי המועצה על התמיכה הרבה".

מועצת עיריית ראשון לציון אישרה אמש את הרחבת ההטבות לחיילים וחיילות, כפי שהציע חבר המועצה איתי מתתיהו. ההרחבה כוללת גם נערים ונערות עם צרכים מיוחדים שלא יכלו להתגייס מסיבות רפואיות, נערים ונערות שבחרו לעשות שנת שירות וחיילים בודדים המתגוררים בראשון לציון בתקופת השירות שלהם.
ראש העיר, רז קינסטליך:
"זו זכות עבורנו להצדיע לחיילים ומשרתי השירות הלאומי בעיר, שעושים עבודת קודש ותורמים תרומה חשובה לשמירה על בטחון ועל ערכי החברה הישראלית".
המשנה לראש העיר, ומחזיק תיק נוער וצעירים, איתי מתיתיהו:
"אני רואה חשיבות עליונה ושליחות שלנו, העירייה, לתמוך ולעודד את הצעירים לתרום למדינה כשירות צבאי או לאומי. אנו נמשיך להעמיק את הקשר עם הצעירים ולתמוך בהם ככל שניתן. תודה לראש העירייה ולחברי המועצה על התמיכה הרבה".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחראש העיר הזה פשוט נפלא09.01.20 21:46 תגובה
- אורחתבדקו כמה מחיילי צהל מימשו את השי של 100 שח. כמה מהם הגיעו לעירייה לקחת את זה פחות מ-10% הכל פרסום והכל חארטה09.01.20 22:03 תגובה
- אורחאני מקווה שאותם מתנדבים, הנוער המופלא שלנו!! קיבלו לפחות כמה אלפי שקלים🌹09.01.20 23:43 תגובה
- אורחכל הכבוד 👏👏👏🤝10.01.20 00:11 תגובה
- אורחיש לו קורלציה מצויינת הוא ראש עיר מצויין10.01.20 10:30 תגובה
- אורחקינסטליך אתה מלך10.01.20 21:50 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: